2011. május 30., hétfő

Maros part és rókavadászat

Tegnap délután, miután felkeltek a fiúk, összeszedtük a piknikes felszerelésünket, és kimentünk a Maros partra. Készítettem egy irtó finom teát: pickwick gyüm. tea citromfűvel felfőzve. A kosárba a szendvicsek alapanyagait bepakoltam, valamint a távcsövet, fényképezőgépet (ez alap), kardokat, pajzsokat, játszószőnyeget (ezt varrtam).

Először kavicsokat szedtünk.Megnéztük a helyi homokkitermelőt. Ez nagyon tetszett a fiúknak. A hatalmas homokdombokon föl-le mászkáltak, csúsztak, szaladtak. Nagyon jól éreztük magunkat. Néhány kép erről:
Hol van Hunor?Hol van Botond?

A rókavadászat nagyon bejött nekik! Teljes hévvel, odaadással harcoltak a nagy gazokkal! Így bizonygatva, hogy bánnának el a rókával! Megnéztük az egyik vadetetőt. Olyan bátor fiaim vannak, hogy nekem kellett előre menni, hogy ha támad a róka vagy a farkas, ne őket egye meg! Milyen önfeláldozó egy banda???!!! :)
4 megjegyzés:

 1. De aranyos képek! Látszik milyen vidáman telt a napotok! :) A rókás sztorin nevettem :)

  VálaszTörlés
 2. Fantasztikus!
  Innen nézve annyira élettel teli ez a kis család, hogy tényleg irigylésre méltó. Maradjatok ilyenek! :)

  VálaszTörlés
 3. Kalandos nap nem mondom! Annyit mosolyogtam itt magamban, :D mi ugyanis pónikkal, és hercegnőkkel felszerelkezve indulunk útnak, és róka helyett tündérekre vadászunk :DDD

  VálaszTörlés
 4. Édes pofik, ezekkel a kardokkal és pajzsokkal igazi kis rókavadász lovagok! :)

  VálaszTörlés