2012. május 27., vasárnap

Óvodai lakodalmas és anyák napi műsor

Végre sikerült egy másik videomegosztó portált találnom, ahol könnyebben, és hosszú felvételeket tudok feltölteni, ellentétben a youtube-bal, ahol max 15 perceset lehet, no meg ott belekötöttek a Házasodik a tücsök c. népdalba. 

Kicsit késve lett nálunk megtartva az anyák napja, de annál jobb, és színvonalasabb volt!
2012.05.19. A felvétel saját.

Az anyák napi műsor előtt a ballagáskor előadandó lakodalmas mulatságot adták elő a gyerekek. Botond volt a vőfély. Nagyon cuki volt a kis kalapban és az öltönyben. Sokszor megmosolyogtuk az előadást, mert hol baki volt, hol vicces szöveg hangzott el a gyerekek szájából.



Ezután szünet következett, majd pedig az anyák napi műsor. A műsort Botond nyitotta meg. Először elég jó tempóban szavalta a verset, majd pedig látva a szülők, nagyszülők könnyes szemeit, zavarba jött, hadart, majd a végére majdnem elsírta magát, de erős férfi lévén, visszafogta magát! :)


Hamarosan hozom a néptáncbemutatót is, csak még fel kell tennem a gépre! :)

2 megjegyzés:

  1. Gratulálok Era neked is meg persze az óvó néniknek is, nagyon színvonalas, szép műsort adtak elő. Egy igazi kis színészpalánta a te kis Botondod :-)

    VálaszTörlés
  2. Az bizony! :))) Bár nem mindig szeret szerepelni! Úgy kell néha noszogtatni, de megéri, mert élvezi, ha ő lehet a középpontban! :)
    ÉS még a táncos lábát nem is láttátok! Na, azt is hozom most már valamikor! Csak el ne felejtsem! :D

    VálaszTörlés