2011. május 7., szombat

Két oldal

Miután kardomba dőltem ma, mert semmi sem úgy alakult, ahogy szerettem volna, így terápiaként digiztem egy kicsit. Persze míg  aludtak a fiúk! :) Ééés, naná, hogy az sb kihívásaira!!!

Altalena, Mörjike és Dido elemeiből alkottam ezt az oldalt!
Ez volt az első!
Úgy éreztem, hogy most nem igazán tudok képet keresni, találni ehhez a készlethez, illetve a virágokban találtam menedéket. Így erre dolgoztam rá! Kiegészítésnek, pedig egy kommentkártyát tettem be, és írtam meg, amire, jelenlegi állapotom miatt, csak ez az egyszerű felirat jutott! :)

Van némi hiányérzetem vele kapcsolatban, de nem tudom, honnan, melyik szegletéből sugárzik felém! De remélem megtalálom! :)

Íme a második!

Mscraps xmas papír
Magnólia blogtrain Rainbow keret
Beszteri

Utólag vettem észre, hogy a felirat első betűje lemaradt! :) De sajna jpg-be mentettem csak. Úgyhogy ez a végeredmény! Lusta vagyok újra elkészíteni!

Ehhez a képhez hozzátartozik, hogy Hunorka már a kezdetek kezdetén az ölemben gubbasztott. Úgyhogy együtt alkottuk. Az előzőhöz képest, amit jól kidolgoztam, ezt egyszerűen csak 3 elemből tettem össze! Ja, és nem a megszokott papírméret volt!!! Így csak feltöltés után láttam, hogy a csillagfényes pontocskák egy karácsonyfát ábrázolnak! :) Pedig Hunis októberben (10. hó 10.-e) született! (Mondtam már Botond karácsony előtt 21-én?)

1 megjegyzés: