2011. január 13., csütörtök

Hungarocell képek

Ez készült a legtovább. Miért? 2 évig készült!!!

Botond még csak 2 hónapos volt (2008. február), mikor beleszerettem ezekbe a képekbe. Megvenni nagyon drága volt! A mókus fatörzsön 3500 ft körül mozgott. Így inkább saját magam álltam neki.

Vettünk 1 négyzetméter 2 vagy 3 cm-es hungarocell szigetelőt. Nem emlékszem rá pontosan. Az ára max. 500 ft volt.

Ezután a számítógép képernyőjére zsírpapírt ragasztottam, és a megfelelő méretűre kinagyított képeket átmásoltam. Miután az összessel megvoltam, újból átrajzoltam a vonalakat, hogy szépek legyenek! Ma már ezt nem tenném, mert nagyon sok idő!!!

És itt akadt el a dolog! A párom megígérte, hogy kivágja. Aztán elfelejtettük, házat újítottunk...és kivágta a párom a képeket.

Hunor születése előtt egy héttel lett befejezve a gyerekszoba. Ekkor már szerettem volna őket befejezni, de nem mertem belevágni. Jól tettem, mert rá egy napra kórházba kerültem.

2010. februárjában már égtem a vágytól, hogy alkothassak. De még mindig várnom kellett, mert lealapozta őket, hogy véletlenül se legyenek pöttyösek. Ha jól emlékszem csemperagasztóval! Mivel ez szürke felület, így két réteg diszperzitet kentem rá, majd újra rárajzoltam a mintát, végül kifestettem, és filctollal kontúroztam. /Ezt a filctollat szoktam tölteni nyomtató festékkel. Nem volt kompatibilis a nyomtatónkhoz, és mivel itt hánykolódott, és persze kidobni nem akartuk, így csak erre van használva./

Akrillal festettem.

És íme a gyerekszoba képei:







































2 megjegyzés: