2011. július 26., kedd

Miért...

..indulok a kihívásokon?

Sosem a nyereményekért, gyűjthető pontokért.
Na, jó, mikor tavaly belevágtam, akkor igazán az sb pontok miatt csináltam, de mostanra más lett minden: az alkotás öröméért készítek oldalakat, albumokat. Ezeken felül, muszáj indulnom a kihívásokon, mert másképp nem tanulnék! :) Így legalább olyan technikákat, elrendezéseket próbálok ki, amilyeneket sose, vagy legalább is nem valószínű. Ezért próbálgatom mind a digi, mind a hagymás módon fejleszteni magam. Persze több-kevesebb sikerrel, de legalább tudom, mit rontok el, és min kell javítani.

Nagyon szeretem, ha megjegyzést hagysz nálam, hiszen így tudom, mit csinálok jól! De akkor is hagyj megjegyzést, ha valamit elrontok! Legalább tanulok a hibámból!

Köszönöm, hogy olvastál!
Puszi!

5 megjegyzés:

  1. Rám is! Szeretem amit és ahogyan csinálod!

    VálaszTörlés
  2. Puszi Neked is! :-))
    Érdekes, én is szinte így kezdtem :-DD

    VálaszTörlés
  3. Én mindig az energiádat, a lendületedet és a jókedvedet csodálom! Nekem ezek erőt adnak. És igazad, van, csak így lehet fejlődni, ahogy Te csinálod! Én még csak egy kihíváson vettem részt - hiányzik is! Nálam vannak jócskán hiányosságok. :(
    Csak így tovább, Era! Nagyon szép oldalakat készítesz már most is!

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm kedves szavaitokat! :) Nagyon-nagyon jól esnek!

    Energia, lendület? Ma épp átaludtam volna az egész napot, még a kávé se használt! Így csak kínlódtam a fiúk mellett, alatt, fölött. :)

    Edit!
    Neked 4 lánykád van, és az egyik épp csak másfél hónapos! Ne akarj világot megváltani! Neked Rájuk van időd, és ez így helyes! Nekem viszont csak 2 legény van, és már tudok mellettük tervezni. De hidd el, ezelőtt ilyenre nem lett volna időm! Főleg, hogy szoptatás-fejésből állt az egész napom! (Botondnak 3, Hunornak 4 tejtesója van) Én voltam a falu fejőstehene! :) Még jó, hogy akkor csak arra volt energiám, hogy aludjak?!

    VálaszTörlés