2011. július 19., kedd

Hibrid pecsét

Ma az ebéd utáni alvásidőben hibrid pecsétet gyártottam. Bár arra még nem sikerült rájönni, hogy hogyan tudnék ívelt szöveget beletenni a Gimp-en keresztül. A honlap címem kellene a kép alsó/belső/ részére helyezni. Remélem érthető! :) El van mentve, úgyhogy tudok változtatni rajta, ha valakinek van valamilyen építő ötlete!

Felhasználtam:
Blogtrain vintage elemeit : Köszönöm Kriszta és Osli! Varázslatos dolgokat készítettetek!

Nem sok teendőm volt vele, csak vágtam belőle itt-ott, na jó két helyen, és kitöltöttem szöveggel. Ha kinyomtatom, akkor persze még körbevágom, mert úgy lesz az igazi! :) Ezután, pedig a kész művek - albumok - hátuljára kell ráragasztani, és már fémjeleztem is, hogy azt én készítettem! :)))

Nagyon tetszik! Először kör formásat akartam készíteni, de a magyar freebie-k közül akartam választani, amik adták a lehetőséget, hogy ne olyan legyen! :))) Így sokkal jobb, és 100%-ban magyar!

Amúgy az ötlet Nicoletta - tólszármazik, bár le merem fogadni, neki kézzel fogható a saját pecsétje! Próbáltam kiolvasni a szöveget rajta, de egy szót nem tudtam kivenni, hiába nagyítottam, így egy rövidített lett, de annál megkapóbb is - szerintem! :)))

2 megjegyzés:

  1. Nagy ötlet és szép lett a pecsét. Sajna a gimpet egyáltalán nem ismerem, ebben a szöveg dologban nem tudok segíteni. Ha átküldöd nekem jpg-ben az alapot és a szöveget, amit hajlítani akarsz , én Ps-ben beleteszem neked szívesen. Jobb, ha az alapot és az összes szöveget külön... vagy mondd a betűtípus nevét...

    VálaszTörlés
  2. Jaj, de édes vagy! Köszönöm! Mindjárt küldöm! :)))

    VálaszTörlés