2011. július 19., kedd

Hibabe

A ma este sem jött össze, mármint hagymás szempontból! :( Este 3/4 10-kor aludtak el a babáim, mert jó szokásunkhoz híven, minden nap ebéd után, ill., ha Apus éjszakás, akkor minden ilyen este vetítünk.

Rengeteg diafilmünk van! Még otthonról kértem el tavaly, a vetítővel együtt. Ha beleszámítom az apukámék diáit (fekete-fehér) is, akkor 130-140 körül van a darabszámuk. Apukáméké nélkül, pedig 98-99 db (színes, mese) van. Úgyhogy június 10-e - nyári szünet kezdete - óta mindennap vetítünk. Így mostanában igen ritkán ragadok ragasztót, hogy hagymás hobbimnak hódoljak. :) De sebaj, most digiztem legalább, mert azt már nem tudom megmondani, hogy mikor műveltem. :)))

És, ha már digi, akkor scrapbook.hu-s kihívás, méghozzá a levegő. Ezt szerettem volna hagyományosban is megalkotni, de nem ebben a formában. Végignéztem a galériába feltöltött képeket, és megláttam Gólya barátnőm, aki egy nagy kedvenc is, képét. Nagy szerelem lett első látásra! :) Úgyhogy lifteltem. Remélem nem haragszol! :)))) Egy kicsit faragtam még rajta a számíze szerint, úgyhogy egész jó lett! Tetszik! Muszáj liftelnem néha, mert diginél simán megragadtam az L alakú, egyszerű, csak a kihívás freebieit használd fel példánál!!! :))))))))

Felhasználtam:
Collab-Valkyrie-Jillcreation-part Jillcreation: háttérpapír
EenasCreation_Collab_Friends: papírcetli, alátétpapír
Didó levegő freebie-je

1 megjegyzés:

  1. Nagyon jó! Ez a hibabe különösen tetszik, persze nálunk is vannak ilyen Botiul szavak, sőt, Encsihez külön szótáram volt :-)
    Ez a digiscrap nagyon bejött, a papírcetlis dolog nagyon jól mutat rajta!

    VálaszTörlés