2011. július 21., csütörtök

Mama album

Anyósom éppen ma 51 éves. Ez alkalomból készítettünk neki egy betűalbumot a fiúkkal. Tegnap egész délután rossz volt az idő, esett. Így úgy döntöttünk, ragasztunk egyet! :) Elővettük a papírjainkat, és a múltkor legyártott Mama albumot.

Vettem egyet, majd átrajzoltam irományfedélre, és művészkés segítségével kivágtam. Miután mind készen lett smirglivel körbecsiszoltam a széleket. Azért készítettem egy másikat, mert ez eredeti nagyon jó lesz mintadarabnak. Amúgy ebből készült egy Anya album is. Abból, mivel még csak 1 van, így az az alaplemez! :)

Így néz ki, csak mivel még épp száradt rajta a gyöngytoll, így gyorsnak kellett lennem, nehogy összecsukódjon. :) Már csak ilyen türelmetlen vagyok! :) De annyira szép lett, és úgy tetszik!!! Úgyhogy gyorsan neveztem is a felezős kihívásra a yabo-n. :)

Felhasználtam:
kitchen spice koll
rayheres papírok
farkasfog
csipke
papír gombok
textilvirágok és egy sk virág
fém dísz


A karikára ragasztottam egy darabka celluxot, hogy ne mozogjon annyira a szalag, amit farkasfoggal kötöttem rá. Egész jó ötletnek tűnik, mert nem fityeg mindenfelé! :) Ja, és kapott egy szitakötős díszt is! Ez egy karkötőről való, amit a múltkor a kínaiban vettem. 8 db fémdísz, és rengeteg kagylóhéj volt rajta, mindössze 400-ért, úgyhogy gyors rámartam!





Az első oldalra került az üdvözlő szöveg, és az aláírások. A fiúk is sk írták, de odaírtam alá, hogy melyiket melyik! :)
A kép alatt a kommentkártyákra ez van írva: Don Botond (Lépten-nyomon szerelmet vall nekem, és dicsér, milyen szép vagyok! :) Kapós lesz a lányok között! ), illetve Jószívű Bán Hunor (Ezt ő mondja magára!!! Ezenfelül, ő is dicsér engem, simogat, puszilgat, és persze szerelmet vall! )

Családi kép, amihez fogalmam sincs mit kellene írni a kártyára!

Botondnak adtam egy darab méretre vágott kartondarabot, amire el kellett készítenie egy kompozíciót. :)))) Na, jó, valamit rajzolnia és írnia kellett. Gyorsan készen lett! :) Ebből lett egy zseb, amibe fotókat tettünk a nagyinak. Amúgy az album minden képe alatt van egy-egy rejtett zseb, csak még nem találtam ki, mihez, mit kellene írni. Úgyhogy azt még ki kell egészíteni! :)

 Botond első oviskirándulásakor készült a kép a lovaskocsin ülve. Hunor pedig épp alkotás közben, mikor azt mondja: Én zajzoltam! Úgyhogy ide ez lesz a komment, de a Botondéhoz...nem tudom! :)


 A két Don Juan! Imádom ezeket a képeket róluk!!!


 És a hátulja! :) Ide került az az sk virág, amit Sapi kihívására készítettünk Botonddal a múltkor. Szép, aranyos, meg minden, de sok idő. Úgyhogy egyelőre maradnak a selyemvirágok! :) Utolsó simításokkor jutott eszembe ez a virág, úgyhogy gyors rátettem. Így legalább nála is tudom nevezni! :)))


A szívem másik csücske, pedig a pecsét! Ezt még én készítettem, de azóta született egy másik, sokkal jobb, amit Gólya készített nekem! Hálásan köszönöm itt is! 
Ilyen volt:
Ilyen lett:


Mivel még ez nem volt kész, így a sajátom nyomtattam ki, ami elég lilás lett, mert ki kell cserélni a patront. De nekem így is tetszett! Úgyhogy hullámkartonból vágtam ki alá egy darabot, amivel kiemeltem, majd ráragasztottam az oldalra.


Köszönöm, hogy végig olvastad, eme kevésbé rövidre sikeredett bejegyzésem! :)
Szép napot!

3 megjegyzés:

  1. Tök jó lett,jó kis vidám színekkel.Tuti örül és meghatódik majd a Mami. :-)

    VálaszTörlés
  2. Hűűű, de trükkös vagy! :)
    Az album pedig remek lett!

    VálaszTörlés
  3. Hú, ez nagyon, de nagyon szuper lett!
    Nagyon tetszik!
    Remek az ötlet, és a kivitelezés is!
    Teszek majd neked egy (nem gasztro)ötletet a gasztro-blogomra!
    Majd nézz be!
    Ildikó

    VálaszTörlés