2011. június 23., csütörtök

Májusi oldal ...

.. nem tudom hanyadik, de lesz még egy jó pár. Meg hánytam vetettem magammal a múlt és e havi történéseket, és rádöbbentem, hogy még vagy 6-7 oldalt kell készítenem. Ezek a legfontosabbak!!! Így ma délután, ebben a kellemes 35 fokban, nekiálltunk a fiúkkal. Azaz nekiálltunk volna, ha nem akartak volna kimenni fürödni a kismedencébe.

Vitáztunk, pereltünk, majd a végén megalkudtunk egymással. Mivel már árnyékban volt a medence, és asztal is van mellette (hinta előtt), így ha engednek alkotni, akkor ők is fürödhetnek. Éééés bármit megígértek volna, csak engedjem ki őket! :) Így kiültünk. Kicuccoltam, és alkottam vagy negyed óráig egyedül.

Ez az idő pont arra elég a gyerekeknek, hogy kimerjék a vizet a medencéből, és sárpakolást tegyenek magukra - tetőtől talpig!!!! Majd szép lassan el kezdtek szállingózni. A végén már nyúltak is a papírok felé - hála Istennek külön-külön támadtak, így gyorsan tennem kellett valamit. Slaggal lemostam őket, gyors szárazra töröltem - a szárítón éppen megszáradt - törölközővel, miután ez megvolt, befészkelték magukat! :))

Elterveztem, hogy csinálok vagy 2-3 oldalt, mert úgy is lift lesz. Tudom, mit akarok. De ők ezt másképp gondolták!!! 3 óráig készült!!! Közben wc-re kellett menni Botonddal, majd miután végzett, málnát kellett szedni. Na, nem 1-2 szemet! Az összeset! Majd leültünk a diófa tövébe, kinn  a kertben - szinte a málna tövét is írhattam volna - és szép lassan megettük. Ezután bicikliztünk az udvarban, mert már nincs pótkerekünk vagy 3 napja, és hősiesen gyakoroltunk Botonddal.

Eme részletes ismertető után jöjjön, aminek jönnie kell még! :)

Gigitől kaptam ajándékba egy nagyon édes kis pihés pecsétet. Ezt akarom/akartam mindenképp kipróbálni, ill. az újonnan beszerzett barna tintám!!! Ilyen még nem volt, ráadásul spéci scrappes tintám! (Csak amolyan hagyományos van. És ez az új valami nagyon király!!!)

Elterveztem, hogy készítek egy május vége oldalt, olyan Andis formára, félkör alakban, és egy csomót írok mellé. Átnéztem a képeit, és úgy döntöttem lesz ebből a fajtából is és a kissé oválisból is 1-2.
de aztán csak ez az egy lett:
Azért nem lett olyan vérprofi, mint az Andié, de rajta vagyok! :) Igyekszem, aztán egyszer hátha sikerül egy olyan szépet összehoznom! :)

5 megjegyzés:

  1. Ügyes vagy! Szerintem már súrolod a profi szintet! :D

    VálaszTörlés
  2. Kicsit sem vagy elfogult mi??? :)))

    VálaszTörlés
  3. ez a scrapelés a gyerekkel dolog nagyon ismerős és sajnos a végeredmény is... már hogy kipakolok és aztán már csak arra figyelhetek, hogy mit ne csórjon el... :) mert már nincs elég magas asztal már... de legalább már jól tud pecsételni a gyerek és ez is valami. :)

    VálaszTörlés
  4. :) Hihi :) Nálunk elfoglalja a helyemet, én kiszorulok a sarokra, Ő pecsétel, tintáz, rajzol, ragaszt, aztán otthagy a kupiban, de tudok alkotni mellette :)
    Köszönöm szépen, hogy nálam inspirálódtál :)Olyan furcsa érzés amikor azt látom, olvasom, hogy az én valamelyik oldalam, munkám ihlet meg titeket!

    VálaszTörlés
  5. Nagyon klasszat alkottál! Különösen tetszik a sok inda minta és a formája is remek! :-)

    VálaszTörlés