2011. június 29., szerda

Május vége oldal a naplóba

A mai délelőtt, mivel igen borongós volt az idő, így a fiúkkal alkottunk. Gyorsan készítettem egy kis házi mistet - szép csokibarna, de ezen még világosítok egy kicsit. Kipakoltuk a cuccainkat, most kivételesen a konyhában, mert Apus aludt - éjszakás volt. A fiúk kaptak 1-1 ragasztót, papírokat, nyomdát, lyukasztókat és nyugodtan alkottak. Nem érdekelte őket, hogy ott ragasztok, pecsételek és maszatolok mellettük! :)

10 órára fejeztük be a munkát. Ez az az időpont, amikor már nyűglődnek, mert mennének az udvarra. Rendet akartunk tenni, de épp akkor hívott a barátnőm Nagysimonyiból. Így pakolás semmi, csak dumcsiztunk, a fiúk pedig felfordították a gyerekszobát. Miután letettük a telefont, összepakoltunk, és mehettek is az udvarra játszani. Pörögtek egészen alvásig. Nagyon jót fogócskáztak, kacagtak. Jó nagy zsivaj volt, persze kinn! :) Imádom, mikor ilyenek!!!!

Ezt készítettük együtt, amit nevezni is fogok a stencilezzünk kihívásra! :)Így néz ki kommentkártyák nélkül. Ez az alap!

Piros akrilfesték került rá, Hunor kezéről! :)


Felhasználtam:
Barna alapkarton
Vintage papír
kávés papír
Mintavágó olló
Tollpihés pecsét
Memento tintapárna - barna
Csipkék
textilvirág
kiemelésnek kartondoboz darab
Rayheres ragasztó - IMÁDOM!!!!!
Stencil a helyi írószerből
Piros és fekete akrilfesték  a mist keveréséhez, no meg persze víz.

A stencilt a kávés papíron használtam, majd száradás után kivágtam. Mivel a kommenteket nem akartam rátenni, mert elveszett volna, így alá került. A leveleket csak néhány helyen rögzítettem, hogy be tudjam csúsztatni a lapokat. Így már tökéletesen érvényesülnek! :)

2 megjegyzés:

  1. tökjóóó lett! Az én fiam egy percig "alkotna", majd felfordítana mindent, még a festékescsöbröt is fenetestől.
    Köszi a díjat, vittem, rakom kifelé :)
    A könyv holnapra elvileg és és már dobom is postára.

    VálaszTörlés
  2. Imádtam az ilyen napokat a fiaimmal! ... és nagyon szép lett a "közös" alkotásotok!!:-)

    VálaszTörlés