2011. június 30., csütörtök

Kreatív Csaj Díj 2011. / A vidéki otthon

Én tuti pályázok ezen a versenyen! Nem a nyerés a fontos számomra, hanem a részvétel! Meg kell adni a lehetőséget, mert sosem lehet tudni! :)))

Itt olvashatsz többet erről!

Mi az, amit ehhez tenned kell?

Küldj be egy fotót egy, az általad saját kezűleg készített , felújított tárgyról, vagy lakásrészletről, amit az otthonodba készítettél az avidekiotthon@gmail.com e-mail címre! A tárgy rovatba írd be: "Kreatív Csaj" 

Hogy mire gondolok? Pl. egy bútordarab felújítása, antikolása, akár egy képkeret, lámpabúra készítése, textíliák varrása, lehet saját kezű felújítás is pl. falak újrafestése, díszítőfestése, parketta díszítés, berendezési tárgy készítése, asztal, polc, tároló, és még sorolhatnám.. Lényeg, hogy Te készítetted, büszke vagy rá és az otthonodat szolgálja, csinosítja a kreatív tárgy vagy munka.

  • Írd le pár szóban; milyen szerszámot, anyagot használtál, és milyen technikával készítetted a munkát!
Például: Anyagok: képkeret, csiszolópapír, ecset, xx fajta lazúr festék, lakk. Technika: antikolt festés.

  • A képre csak a Neved írd (kérlek más elérhetőséget ne), amilyen néven szeretnéd, hogy Rád szavazzanak! Ha nem tudod a képre írni, akkor a levélben add meg a neved.
Ha még nem követsz, kérlek tedd meg:
  • Légy követője az "A vidéki otthon" nak itt a blogon
  • Légy követője az "A vidéki otthon" nak a facebookon
Ha már követő vagy mindkét helyen; még FONTOS, hogy
  • Oszd meg a Játékról a Hírt!

A JÁTÉK a blog 6 hónapos születésnapján, azaz MA 2011. június 30-án kezdődik.


A pályaműveket 3 hétig, azaz 2011. július 20.-a csütörtök éjfélig lehet a fent megadott avidekiotthon@gmail.com e-mailre beküldeni.

Ezért, ha még nincs kész a munkád, de tervezted, hogy nyáron alkotsz egy kicsit, még van időd kreatívkodni, majd a művedről a képet beküldeni!!

A Pályaművek legkésőbb 2011. július 23.-án kerülnek fel a facebookra. Ezután két hétig, vagyis augusztus 5.-e péntek éjfélig lehet rájuk szavazni az olvasóknak. Tehát az olvasók döntik el melyik Pályaművet tartják a legkreatívabbnak. Te magad is szavazhatsz, persze nem a sajátodra:) De itt még nincs vége a díjazásnak!


DÍJAK:
  • Az olvasói szavazatok alapján: "A legkreatívabb alkotás"
  • A szponzorokból álló zsűri döntése alapján: " A legjobb ötlet" 
  • A szavazók közül is ajándékot sorsolunk ki. 

Szuper nyeremények várnak az indulókra:

3 megjegyzés: