2012. április 23., hétfő

Week in the life - Hétfő

Mozgalmas egy nap volt, de lássuk a képeket!

Először is: a délelőtt azzal ment el, hogy vércukor vizsgálaton voltam. Olyannyira "Kedvesek" voltak, hogy én lehettem az utolsó, akit behívtak vérvételre 3/4 10-kor, továbbá "kedvesen" megkérdezték "Kibírom-e még étlen szomjan 2 órán keresztül?"  Hát kösz! Ja, és a vénám tönkrevágták. Persze csak egy szúrás okozta ezt! Délben kértem, hogy ne ott szúrják már meg, mint ahogy náluk szokás, hanem a másikból, mert kinyújtani sem bírom. Szerencsére akkor egy kedves, aranyos hölgy megértette a célzásom, és a másikból vette le, mondanom se kell, gyönyörűen!


Ja, már azóta ez fekete!



 
Az ebédünkből ennyi maradt: negyed saláta, meg egy kis süti. Mivel ébredés után, fél 4-kor ettünk, így gyors befőztem a levesünket, sütöttem krumplit, ill. készítettem a salátának levet is, ugyanis tegnap előre főztem. Csontleves, fokhagymásosan sült nyakas karaj, sült krumpli, sült kelbimbó, saláta volt a menü.

Ebéd után a fiúk azonnal mentek az udvarra Alberthoz, ugyanis a délelőttöt a mamánál töltötték. Botond a héten még táppénzen van.





Elkészült a kefírem is. Nagyon finom lett, bár a fiúk még annyi hajlandóságot se mutattak, mint a joghurtnál. Így csak én ettem belőle, illetve este fog az apjuk, mert szolgálatban van.

Először csak fél dl savót tudtam leszedni, de végül összesen 140 ml lett belőle. Valahogy nem tudom leönteni úgy, hogy ketté válasszam a savót és a kefírt. :)

Aztán átmentünk anyósomhoz, ahol a fiúk kipróbálhatták a zsákban ugrálást. Nagyon élvezték!!!!
Telefonos képek:

Este fáradtan értek haza:




Szárítkozás a kandalló tüzénél.
 Botond új mániája a boxer alsó! Mióta kapott néhány darabot, csak azt hajlandó felvenni!
Hunor pedig épp semmit sem hajlandó produkálni, ezért tüntetőlegesen befogta a fülét! :)
Fogmosás után pedig vetítettünk. Egyik kedvenc meséjükkel kezdtük: Télapó és Ezüstmackó (Marék Veronika)

Amiről nem készült kép: pihiztem, míg a mamánál voltak, ill. aludtam én is velük; most pedig netezek. :)

Holnap jövök egy átlagos napunkkal! :)

Jó éjt!

5 megjegyzés:

  1. Jó kis mozgalmas napotok volt! Nálam is kb. így szoktak vért venni, hogy fekete leszek utána... Helyesek a fiaid :), és örülök, hogy sikerült a kefír :))

    VálaszTörlés
  2. Hű!!! Nem semmi napotok volt! Én is szerettem volna belevágni, de nem történt konkrétan semmi!!! Csak este mentünk át pár percre Anyósomat felköszönteni, de persze elfelejtettem gépet vinni! Nem baj, majd ma lesznek történések! Én csak digiben fogom nyomni és legfeljebb keddtől-keddig. Ukkmukkfukk! :) A vénádért sajnállak, de nekem is a másik karomból kellett levenni a 120 percest, mert én meg arra a ragasztóra vagyok érzékeny, amivel leragasztják a vérvétel után a vattát. Pedig azonnal leszedtem, amikor kijöttem, mégis cúnya lett, de a nő magától mondta, hogy inkább adjam a másik karomat, ezt nem piszkálja :) és a 120 percesen lényegesen ALACSONYABB lett, mint az éhgyomri :)))

    VálaszTörlés
  3. Itt nem ragasszák le, fogalmam sincs, miért. Az eredményt még nem tudom, majd kipostázzák a tanácsadóba.

    Húúú, már alig várom, hogy lássam a képeid! Tök mindegy, hogy keddtől keddig nyomod! Izgalmas lesz, az biztos! :)

    VálaszTörlés
  4. Jó volt olvasni a napotokról, nagyon várom a keddit is. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mozgalmas napotok volt :) Szegénykém, jól belilultál /feketedtél... Én rettegek a vérvételtől...
      Várom a keddet!

      Törlés