2012. április 9., hétfő

Szilveszteri oda-vissza

Tudom, már rég elmúlt Szilveszter, de én még csak most jutottam oda, hogy megörökítsem a 2012-es naplómban.

Sokat bújtam a Pinterestet, mire végre találtam egy olyan oldalt/albumot, ami már megközelíti az elképzeléseim: sokat lehessen bele írni, de szép is legyen. Így találtam azt, amit most nem találok. ááááá Ezeregy albumot végignéztem, és most nem tudom, melyikben találtam!!!! Na, mindegy! Az elképzelésemre szabva, leporellósra készítettem. És miért oda-vissza? Azért mert a leporellót fordítva ragasztottam fel. :)

A csomagból szemezgettem papírokat, kiegészítőket hozzá. A választásom 6*6-os papírokra esett, amikből meghajtogattam a leporellót. A kis papírokat csak egy díszítőelemmel kellett összekötnöm, aminek a sablonját még Andi adta, mikor a karácsonyi albumot készítettük.
Alapnak egy 12*12-es papírból vágtam ki a megfelelő méretet, amit ragasztottam, tintáztam.
A másik két kiegészítőt maradék papírokból készítettem rá.

Az egész oldal színvilága elég tavasziasra sikeredett, de mentségemre szóljon, nem volt kedvem télies színeket alkalmazni, továbbá a fogadalmaim vannak benne, úgyhogy az még "rózsaszín ködbe burkolózik", így jelképesen ezt is jelenti. Húúú, de szép mondat lett!

A jobb felső kis kártya belső oldalán a tavalyi idézetet rejtettem el.

"Minél több jóság és szeretet sugárzik belőled, annál több áramlik rád vissza." Sigmund Freud

Jelképezze ez az idézet az idei évet is! :)

Gybogi, Rózsám! Én úgy, de úgy imádom a horgolt virágaid!!!!!! Nagyon szépek, és iszonyatosan jó tapintani őket! A legnagyobból valamilyen úton-módon, nyakláncot fogok készíteni! KÖSZÖNÖM!!!!!

Élőben csodálatos, bár a kép nem adja vissza teljesen. :(


A tavalyi fogadalmak, és a megvalósításuk története - persze röviden.
 Szerencsére mind a 3 fogadalmam sikerült teljesíteni az év folyamán. :) Többet sütök. Többet alkotok. Állást keresek. Na, ez utóbbi nem úgy jött össze, ahogy akartam, de így tökéletes. Maradok még 3 évig anya! :D
Az idei törekvéseim, reményeim.

Idézet tavalyról.Felhasználtam:
Különböző papírok, díszítők a nyereményből.
kávés papír
kreatúrás virágok
akril félgyöngyök
kulcs
gémkapocs
fém díszítők
TH - tea dye

További szép estét!

4 megjegyzés: