2012. április 29., vasárnap

Week in the life album borító

Tegnap is, és még ma is alkotgattam rajta, de talán már teljes! :) Az első, amit kitaláltam, hogy fehér alapra dolgozom. Azt nem tudom, miért, de ezt akartam. A díszítést illetően sok minden jutott eszembe: kis képeket ragasztok rá, vagy csak kis színes papírokat, persze oszlopszerűen, de aztán mikor megláttam Merika smashbook-jának a borítóját, tudtam, ez lesz az, amiből kiindulok! Ezt kerestem, de sehol sem találtam, míg ő meg nem mutatta. Köszönöm az inspirációt!
A másik szempontom, hogy csakis és kizárólagosan maradékokat használok fel. Minden kis lehulló darabot eltettem. Mostanra már külön dobozban tárolom őket, de ezek közt is egy nagy rejti a nagyobb darabokat, míg egy kisebb a kisebbeket. Így könnyen kiválogattam azokat, amik mennek a TH tintámhoz. :) Igazából az összes! :D Na jó, szűkítettem a kört, így jutottam el az Annalee kollekcióhoz.


A feliratok is mind innen vannak. A kedvencem a "the best days", amit úgy ollóztam össze. :) Ha nem látom meg együtt a "the best" kifejezést, akkor nem is kerül rá az oldalra. A többi kiegészítő (lepi, strassz felirat, inda, virág, szalag, matricák) mind-mind a nyereménycsomagból vannak. A szalag kissé foszlott, hol jónak, hol viseltesebbnek hat, de ez nemcsak színvilágában, hanem alakjában is jelképezi a hetünket. Igazán bohókássá teszi az albumot. :) Eddig sokat gondolkodtam rajta, hová is tegyem, de most kapásból éreztem a zsigereimben, hogy EZ AZ!!! Holnap majd term.fényben is lefotózom, és kicserélem, mert ezt látnotok kell! :)

Felhasználtam:
fehér alapkarton
Annalee papírkollekció
strassz felirat
matricák: kontúr- és szegélymatrica
lepke
virág
inda
pecsét
TH tinták - brushed corduroy
                  tea dye




Köszönöm, hogy ma is itt jártál!

6 megjegyzés: