2012. március 17., szombat

2012-es napló fedőlap

Bogi, kérlek tedd be a többi közé! Köszönöm! :)

És ma délelőtt végre elkészültem a napló borítómmal, ugyanis a fiúk délig mamáznak, apánk meg dolgozik. Úgyhogy enyém volt a délelőtt! :)

A feladat, ha jól emlékszem két részből állt:
- Legyen rajta valami újrahasznosított.
- Legyen rajta évszám.

Volt egy régi mappám, amit semmire sem használtam. Még Tacita nővértől kaptam, mikor segítettem neki adományokat válogatni. (Többen mentünk, legalább lóghattunk az órákról! hihihi :) De nagyon élveztem! Kár, hogy sok füzetet, és mappát nem hozhattam el! )



És ilyen lett! Ugye, milyen csecse????


Sikerült napfénynél fényképeznem, de nem adja vissza tökéletesen a színeket! :( Az indám pl. nem ilyen sötét, és a csipkém se. De azért így is mutat!

És ki is próbáltam az sk pecsétjeim. Mivel Tea dye-os TH tintám van, ezért azzal próbáltam halványabb feliratot és kirakó darabot tintázni. Egész jó lett! Báááár, lehet, hogy kevesebb kellett volna az album feliratnál. :) De a kirakós annál jobb!

Az indákat és a mappa oldalait Distress Stain - brushed corduroy-al festettem. Ez nem sötét. Inkább olyan közepes árnyalatnak mondanám. Szóval egy kissé világosnak tartottam, ezért gondoltam becsillámozom a karácsonyi albumos csillámmal. Ettől eléggé zöldesen csillogó lett. Először meglepődtem, de irtóra tetszik! :)
A kommentkártyára szintén sk pecsételtem az évszámot, persze a tea színűvel. Hogy még inkább kiemeljem, körberajzoltam, majd ugyanezzel a csillámmal kifestettem, köré pedig gyöngytollpöttyöket illesztettem.




Ott a kirakó a két sarokban.

A gerincét két krémszínű masnival dobtam fel.

Azt hiszem, sikerült minden kritériumnak megfelelnem! :D

És ebben az évben igyekszem egységesre készítenem az albumom. Kíváncsi vagyok, mennyire jön össze? :))) Ja, és csak a kötelezőket fogom elkészíteni, mert sajna kevés benne a helyem. :D


Felhasználtam:
Distress Stain - brushed corduroy
Th- Tea dye
Scrap cake klt papír
dombormintás fehér karton
régi album
kreatúrás chipboard
csillám ragasztó
gyöngytoll - cream
szalag
csipke

Szép napot!

5 megjegyzés:

  1. Gyönyörűséges a csipkéd! És persze a borítód!!
    Máris teszem a közösbe! :)

    VálaszTörlés
  2. Olyan szép lett!
    Az enyém is hasonló mappa, sajnos nem sok oldal fér majd bele. :(

    VálaszTörlés
  3. Hát nem, az biztos! Majd próbálom úgy készíteni, hogy csak a fontosabbak kerüljenek bele. :) Aztán, majd látom, hogy férek! :D

    VálaszTörlés
  4. Csodaszép lett! Hogy van türelmetek ehhez? Irigyellek Titeket érte!

    VálaszTörlés
  5. Neked, hogy van türelmed a gép előtt ugyanezt megcsinálni? Én frászt kapok attól, de ez megnyugtat. :)

    VálaszTörlés