2012. március 17., szombat

Sk pecsétek

Valami lendület ért el kb két-három nappal ezelőtt, ami azóta is tart! És ez nem másnak köszönhető, mint a TAVASZnak! Ez a kedvenc évszakom, nemcsoda, hisz ekkor az ember olyan feltöltődésen megy keresztül, ami hihetetlen energiával tölti fel! Engem legalábbis igen! :)

Ezért nekiálltam pecsétet gyártani a 2012-es albumomhoz. Szerintem, ma el is készítem az albumborítót, mert szabad vagyok délelőtt! Jipijééééé!
A kettest most ragasztottam vissza, mert Hunor tegnap leszedte. :)

Muszáj volt narancssárga kartonra tennem, mert ezen sokkal szebben kirajzolódik!

A másik pedig egy fa pecsétnyomó, amire már csak ragasztani kellett! 2 cm*5 cm a mérete, így eléggé bajban voltam, mit is kellene rá ragasztanom! Még tanácsot is kértem Anditól, mit lehetne, de mire válaszolt volna, addigra kitaláltam, hogy egy kapcsos zárójel kerül rá. :)

Egyébként is, olyat szerettem volna, amit szinte mindig használok, nem csak évente 1x-2x, aztán a következő szempont, hogy ne legyen annyira maceráns elkészíteni, mert az tuti idegrohammal végződne! :) Egész délelőtt a webákat bújtam, de semmi ötletem nem volt. Aztán végignéztem az elkészített albumjaim, és így jutottam el ehhez a formához. :)


Kicsit nehéz volt mozdulatlanul tartani, de nagyjából látható.
Alkotásra fel!

Szép napot!

2 megjegyzés:

  1. Klassz ötletek Era! Kíváncsi leszek a borítódra!

    VálaszTörlés
  2. Szuper! Ügyes vagy! Kíváncsi vagyok, milyenek élesben. Hajrá! :)

    VálaszTörlés