2011. szeptember 18., vasárnap

Új blog

Sziasztok!

Mivel mostanában elég sokszor fogok sütni, mármint péksütiket, így arra gondoltam, indítok egy új blogot, és oda vezetem fel. Mivel van még jó pár recept, amit feltétlen meg szeretnék veletek osztani, az is oda fog kerülni.

Konyhám

Igaz, még kezdetleges, de igyekszem szépen kipofozni úgy, mint ezt. :)
És akkor most megmutatom a legújabb Bibliám:



Szép vastag lett! :) Egy kissé sem vagyok ám fanatikus! Neeeem! :))))) Ha még nem hallottatok eleget tőlem Tücsökbogárról, akkor mostanában fogtok! :) Ez mind tőle származó recept, és csak tízórais!!!! Igaz nem sok gasztroblogot olvasok, de ebbe annyira, de annyira beleszerettem, hogy mást nem is igazán szeretek olvasni, na jó, kivétel a barátnőm, Ildikó gasztroblogja! :)

Sokat tanakodtam azon, vajon kitöröljem-e innen az efféle bejegyzéseket, de nem teszem. Miért? Mert olyan jó visszaolvasni kedves szavaitokat!!!! Nem lenne szívem kitörölni!

Amúgy most is ügyködök épp valamit, majd mutizom.

3 megjegyzés:

  1. De jó! Örülök neki és biztos, hogy sokszor oda is bekukkantok! Én szeretem a gasztro blogokat, bár nem olvasok annyit, mert nem mindegyik olyan jó. De a tiéd aranyos!

    VálaszTörlés
  2. Azért a scrap is marad, ugye, nem csak sütni-főzni fogsz? Persze nagyon inycsiklandó amit eddig láttam! Azért gyere látogass el hozzám, nosztalgiázzunk egy kicsit!

    VálaszTörlés