2011. szeptember 23., péntek

Shabby chic mini album tanfolyam

Bocs, hogy eddig nem jelentkeztem semmivel! Azért volt, mivel kezdek a stílusomra ráérezni, így bevállaltam 3 papírkollekciót kiegészítőkkel, és ezekre vártam! :) Két hét után, de végre már megérkeztek.

Az első, amit ezekből a csodálatosan szép készletekből alkottam, az a Sapimanó Andi tanfolyami kitje volt. Már a dobozkészítés is lázba hozott, de a készlet......NAGYON! Úgyhogy 3 délután összehoztam. Az első két nap a fiúk mamáztak, tegnap - a 3. nap - pedig közösen készítettük. Nyomtattam nekik is a hozzávaló feliratos papírból, így ők is párhuzamosan készítették velem, meg lyukasztottak ezerrel az új szerzeményeimmel, ill. segítettek befejezni két cipellőt is. De ez majd egy következő bejegyzés lesz! :)

Néhány dolgon menet közben változtattam. Miért? Mert jó szokásomhoz híven elszúrtam! Annyira figyeltem arra, hogy nehogy elrontsam, mert csak 1 nagy papír van, hogy sikeresen elszúrtam. Feldaraboltam az összes papírcsíkot, ahelyett, hogy egyben ragasztottam volna fel. :) Úgyhogy a doboz külsejét egy 15*15-ös papírocskával díszítettem. Szerintem ettől sokkal-sokkal mutatósabb lett. Van virágcsokrom az oldalán is! :)))
Szegélynek, pedig az egyszerű szegélylyukasztóm használtam, aminek az ívét sk alakítottam ki. Így kaptam egy nonfiguratív mintát, ami felülre került! Ja, és a rózsát is elszúrtam! Így annak a közepe a készlet egy papírjából készült! De már tudom, hogyan kell készíteni, és imádom!!!! Úgyhogy lesz egy csomó sk virág!

Ez, pedig a doboz belseje, még az albummal megtöltve. Hát nem gyönyörű???? A szalag a kedvencem! Olyan pihe-puha, lágy, különleges......Imádom!

Ha jól emlékszem, ide a kék kártya helyett rózsaszínt tettem. Ha már szerelmetes album, akkor ez bizony rózsaszín! :)
A doboz belsejét aranyszínű, gyöngyházhatású akrillal festettem be. Mivel a fiúkkal ragasztottam, így elég darabos volt a ragasztószalag, amit ezáltal tökéletesen eltüntettem!

Íme a csodaszép albumom! El se hiszem, hogy én készítettem!!!! Varázsaltosan gyönyörű!!!!


Itt az új lyukasztóim egyike: szívecskés szegély. Gyönyörű!!!







És ez a komment véletlenül beragadt. Ez nem volt szándékos!
Virág helyett virágos szegélylyukasztót kapott.
Mintavágó olló helyett szívecskés-csipkés lyukasztóval díszítettem.
Ja, és képzeljétek! Elmentem az írószerbe, mert elfogyott a levelem, amit Timitől kaptam, és rendelni akartam lyukasztót. Erre ott áll a kreatívos kocsi az üzlet előtt! Mintha csak engem várt volna!!! Sajna nem volt bükkfás neki, de azért vettem 1 szegély- és két juharfás lyukasztót. Úgyhogy probléma letudva, album tovább folytatva és sikeresen befejezve! :) Ma elvittem Klári néninek, mert így hívják az írószerest, hát leesett az álla! Nagyon tetszett neki! Mondta is, ha kell valami, azonnal szóljak neki! Kedves, csak az a gond, hogy nem áll kapcsolatban a Rayherrel, a Scrapbook.hu-val, a Scrapbolttal és Simon-nal! :) Mivel Printkeres kapcsolatai vannak, így azokból szerencsére tudok szerezni! :)


Gyönyörű lett!!!!


További szép napot! 


(Készül még falikép, vonatos album, mint óvodai összefoglaló, babacipő, babakocsi és még sok egyéb!)

5 megjegyzés:

  1. Ó, te lány! Hogy jut neked ennyi mindenre időd!? :-)) megint gyönyörűt alkottál, elhiszem, hogy a boltos néni álla leesett. Hm, mert az enyém is!! :-))) Nagyon ügyi vagy!!!

    VálaszTörlés
  2. Ó de gyönyörű lett! Amint lesz egy szabad pillanatom, teszem is a blogomba ki!

    VálaszTörlés
  3. Na végre-végre,itt is nézhetem, olvashatom a részleteit!:-))3 nap???? Nekem meg ettől esett le az állam :-),hogy tudtad ilyen gyorsan összerakni? Itt is írom,hogy ez valami pompásan sikerült Era! Le a kalappal,ugye milyen jó érzés amikor az ember lánya egyre ügyesebb!!! ?? .-)))

    VálaszTörlés
  4. Azért 3 nap, mert Andi egy remek útmutatót állított össze a tanfolyammal kapcsolatban, és persze így pofonegyszerű volt az egész! De rengeteget tanultam belőle, amiket használni is fogok! :)

    VálaszTörlés
  5. Olyan gyönyörűséges! Én úgy irigyellek és csodállak, hogy ezeket a csodákat meg tudod csinálni!

    VálaszTörlés