2011. február 14., hétfő

Indiánsátor

A minap belebotlottam a garázsban az indiánsátrunkba. Annyira jó, és pont ezt felejtettem el közölni!!!

Nyáron készítettük Botonddal egy meleg délelőtt. Kell hozzá egy nagy dunna huzat és sok-sok textilfesték, no meg mosogatószivacs! Ja, és persze játszós-ruci! :)

A textilfestékről annyit, hogy tökéletes a lejárt szavatosságú is. Én is olyat vettem a teszveszen! 5db volt 250ft! Összesen 25db-ot vettem 1250-ért! Megéri, mert játszani a gyerekekkel sokkal inkább jobb ez, mint a többi!!! Persze az 5 szín ismétlődik! :)

Beöltöztünk: 1-1 póló, kisgatya és bugyi. ::)))

A huzatot szétvágtam a varrás mentén, majd kiterítettem a járdára. Ezután egy sk sablonnal bivalyokat készítettünk szivaccsal a huzatra. Amolyan pecsételős formációval!
Felhőket nyomtunk szintén szivaccsal, ecsettel pedig háromszögeket festettünk, valamint tenyér és talplenyomatokat készítettünk.

Eszméletlen jó buli volt! Nagyon élveztük! Még jó, hogy játszós-ruciban voltunk, mert még a fülünk töve is festékes volt! :)

A vasalást is megoldottuk! Kint hagytuk a napon, a kellemesnek nem mondható 35 fokban. A Nap jól beleégette! :) Teszteltük!!! Sok esőt, és még egy tornádót is kibírt!!!

A támasztéknak a fügebokrunk levágott ágai szolgáltak. Mivel Apus villás végűre metszette, így egész jó lett a kinézete. 4 db-ot összefogtunk és jól megkötöztük! Erre erősítettük a sátort! A gombos fele lett az ajtó. A felső 1-2 gombot be is lehetett gombolni!
Plédet terítettünk alá. /Csak a szomszéd házfala elrontja a képet! :( /










2 megjegyzés: