2011. február 17., csütörtök

Segítség kell Sapimanónak

Andi szeretne DT tag lenni a My Creative Scrapbook-nál. Szeretné, ha bátorítanánk őt, és ajánlanánk neki 3 oldalt és 1 tag-ot az elkészített munkáiból.

Lelkesen végignéztem az összes képét a scrapbook.hu-n lévő galériájában. Hát szó mi szó, elámultam! Eszméletlen szép alkotásai vannak! Az állam a padlóról kellett felkaparni! :) De ezzel eddig nincs is semmi gond!

Visszajöttem a blogomra, megnézni, ki munkálkodott még, míg távol voltam....! És megpillantottam a saját munkáim képét! A szívem elszorult! Komolyan!!!! És még ráadásul egy kérdés is szöget ütött a fejembe: Miért nem tudok úgy alkotni, mint ő, vagy a hozzá hasonlók?

Milyen jó is lenne?! Nem? Bár az ő kifinomult és komoly képei mellett az én gyermekies lelkivilágom, mondjuk meg őszintén, eltörpül!

Persze álmodozni lehet, hiszen mennyei érzés! De így a jó! Az a fő, hogy nem vagyunk egyformák! Így mindenkiben van valami különleges, szerethető, amiért érdemes olvasni!

Ezért: Lelkesítsük őt!

1 megjegyzés:

  1. Era! Én ugyanígy érzek, amikor megpillantom mások munkáit :) Ezért vagyok nagyon bizonytalan! Köszönöm szépen a segítséget ^.^

    És hidd el, a te munkáid ugyanúgy, egytől egyig rólad szólnak, belőled jönnek, a sajátjaid, és nekem is nagyon nagyon tetszenek :)

    :ölelke:

    VálaszTörlés