2011. február 15., kedd

Csilingelő és Bölcsis leszek - Poci mesék

Szeretettel ajánlom a szerző további remek műveit! 
A mesékre a gyermeki egyszerűség jellemző, mely a gyermek lelki problémáit és mindennapjait segít feldolgozni egy hasonló korú kisgyermek szemein keresztül. A Bölcsis leszek diafilmre mindenki figyelmét szeretném felhívni, mert könnyebbé teheti a gyermekek beszoktatását mind a bölcsibe, mind az oviba!!!

Csilingelő

"Nahát! Tényleg nem hallottál még Petiről, a szőke hajú, gesztenyeszemű kisfiúról, akit édesanyja játékosan Pocinak nevez? Hát akkor elárulom Neked, hogy Pocinak van a világon a legkerekebb, legédesebb hasikája. Róla és a karácsonyi várakozásról olvashattok ebben a kedves könyvben. A kötet a mese csodás eszközével, csengő-bongó rímeivel segíti a kisgyermekek beszédfejlődését. Poci kicsi tenyerével mindig tapsolja a versikék ritmusát. Figyeld hát a gyermeked, hogy figyel kerek szemekkel, és hallgasd a csilingelést!" 

 A kép Libri oldaláról származik.

Bölcsis leszek - Poci mesék

"Sok kicsinek megrázkódtatás a bölcsőde, de ha felkészítjük rá gyermekünket, ez akár el is kerülhető. Új diafilmünkkel éppen ezt kívánjuk szolgálni. Főhősünk, Poci, már nagy örömmel várja a bölcsődét! A mondókákkal tarkított kis mese még szótanítást is felvállal." 


A kép Libri oldaláról származik.

http://www.gyarmativiktoria.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése