2013. április 17., szerda

Anyák napi mini

Az elmúlt másfél hét során alapítottam egy scrapbook klubot nálunk, Csanádpalotán. A csoportban jelenleg 13 aktív tag van, de remélem, többen kedvet majd hozzá! Tagjaink sokan helybéliek, de vannak Makóról és Szegedről is sorainkban. A klub és maga a scrapbook népszerűsítése érdekében mindent bevetek! Felkértek egy kiállításra is, amire természetesen azonnal igent mondtam! Szeretném vinni a kis csapatom is erre a kiállításra, hogy mindenki lássa: ez könnyen tanulható, elkészíthető a teljesen kezdők számára is. Maga a kiállítás egy hónap múlva esedékes, amire igaz, csak két munkadarabot fogunk tudni elkészíteni (kéthetente alkotunk). Viszont nem ez a fontos, hanem az, hogy ott leszünk! Mi leszünk! Mi, akik ismerjük egymást, és együtt mutatjuk be ezt a hobbit, a mi kis közösségünknek (3000 fő)! Ez által is egy kicsit megpróbáljuk összehozni az embereket, hogy még jobb közösség legyünk!

Az első munkadarab, amit készítünk, egy anyák napi mini album lesz. Nem albummal akartam indítani, de mivel sokan szeretnék meglepni az anyukájukat, nagymamájukat, anyósukat, így egy egyszerű, de mutatós darabot készítettem, ami már nagyon tetszik mindenkinek! Természetesen nagyon sok alaptechnikát fogunk vele elsajátítani, ezért tényleg csak egy egyszerű albumka lett!

Próbáltam olyan eszközöket, alapanyagokat használni, ami a klubtagoknak is van. Egy kicsit nehezen fogtam magam vissza, hogy ezt-azt még ne tegyek hozzá, ami valljuk be: szinte sikerült is! ;) Azért szinte, mert dekortapaszt tettem rá! 
 Felhasználtam:
Bo Bunny - Gabrielle collection
Rainbow Kata Anyák napi készlet - felirat
TH vintage photo
újságpapír
lyukasztó: virág, levelek, saroklyukasztó
pecsét
dekortapasz
csipkék
miltonkapocs
3D kiemelő kocka
tűzőgép
kontúrmatrica





Köszönöm, hogy erre jártál!
E

5 megjegyzés:

  1. Kedves Erika!
    Gratulálok! Gyönyörű album. Én a digitális lehetőségekkel próbálkozom.
    Ma kaptam egy díjat, amit szeretnék neked tovább adni. Fogadd szeretettel! A részletekért nézz be hozzám!

    VálaszTörlés
  2. Jaj de jó, hogy megnéztem Márti hová továbbította a díjat!!!:))) Engem is érdekel nagyon a scrapbook, így gyakran foglak látogatni!!!:)))
    Nagyon ügyes Vagy, kár, hogy van egy kis távolság közüttünk...én is szívesen járnék abba a klubba!!!:)))

    VálaszTörlés
  3. Ó, de kedvesek vagytok! Nagyon köszönöm nektek! A díjat természetesen elfogadom! Köszönöm szépen!
    Sajnálom, hogy ilyen messze vagy! Remélem, azért tudok mutatni majd neked is egy-két könnyen elkészíthető alkotást, amiből tudsz tanulni! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gyakran nézegetem az albumaidat, sok ötletet adnak!

      Törlés