2012. október 22., hétfő

A Mikulás levelesládája / Santa's mail box + TUTORIAL

Ma apánk nagy dologban volt, alapot betonozott az ebédlő bővítéséhez. Ezért le kellett valamivel foglalnom a gyerekeket, mert az udvarra nem mehettek. Mivel tegnap este kitaláltam, megterveztem, mi lesz, így ma elkészítettük a Mikulás levelesládáját, saját terveim alapján. Igaz, mi a Jézuskának írunk bele üzeneteket, mit hozzon! :)
A magyar gyerekek tényleg szerencsések, mert a Mikulástól is kapnak meglepit december 6-án, és a Jézuskától is dec. 24-én, szemben a külföldi gyerekekkel, akik csak karácsonykor!

De térjünk vissza a ládára. Volt egy irományfedelem, amit még nem használtam fel, így abból készítettem el. A sablon a bejegyzés vége felé található. Lehet, hogy van hasonló hozzá a neten, nem tudom, nem jártam utána - lévén idő szűkében vagyok mindig! :) - de ez biztos saját tervezésű postaláda!

Reggel kivágtam a formákat, majd a gyerekekkel megfestettem, míg én az ebédet készítettem, és kenyeret sütöttem. Miután megszáradt, összeállítottam, majd ahol kellett még lefestettem. Addig kivágtam a mintás kartonokból a kellő idomokat. A fiúk alig várták, hogy kész legyen. Ott sertepertéltek körülöttem, mikor tudnak segíteni, aztán otthagytak! :D De legalább tökéletesen sikerült befejeznem!
Apánk szerint ez az első értelmes dolog, amit készítettem, mert ezt legalább lehet használni! Jellemző! Férfiak! :D:D:D

Hoztam több képet is róla:


Misteztem a feliratot és a virágokat, így szép csillámosak lettek.

csillám itt is


Sablon hozzá:

És akik nélkül nem jöhetett volna létre!
Felhasználtam:
szalagos irományfedél
Christmas papírok
Glimmer Mist Pearl
scrap kreatúrás virágok és indás chipboardok
Bíró Ági féle Mikulás felirat
piros akril festék
Tim Holtz tinták: vintage photo
                          walnut stain
strassz

2 megjegyzés:

  1. Era! Hihetetlen,hogy milyen sok szép dolgot alkotsz mostanában ,eszméletlenül sokat fejlődtél!! Ez a kis leveles láda is meseszép kedvem lenne nekem is bedobni a Jézuskámnak a kívánságaimat .-)) Mindig olvasom,hogy milyen rendkívüli módon kötöd le a fiaidat és milyen sokat foglalkozol velük.Gratulálok a sok szép alkotásodhoz!! .-)

    VálaszTörlés