2012. június 4., hétfő

Witl hétfőtől szerdáig...

... készen lévő oldalaim.

A napokban, pontosabban szerdán nekiállunk az új gyerekszoba kialakításának (sajna még nem lesz galéria), így nem sok időm lesz tovább alakítgatni a WITL albumom. Ezért most mutatom, mik születtek eddig!

Bevezető és hétfői oldal:
Egy kis szösszenetet írtam a programról, milyen jó is volt benne lenni, fotókat készíteni, jegyzetelni minden nap, stb. Jövőre is belevágok, az tuti! :)


A hétfői oldal egy kis minialbumot takar, amibe inkább írtam, mint képet tettem. De a többi is ez az elv alapján készül, és eddig tök jól néz ki! :)))


A középső oldalacskába további képeket nyomtatok majd, ha sikerül vennem fotópapírt kicsi pénzért a Lidl-ben, ugyanis az összeset elnyomtattam, ami itthon volt! hehehe


Keddi oldal:
Egy kihajthatós minialbum került ide, sok-sok kommentkártyával, na jó, 4 -gyel! :)


A minialbumnak csak a két szélső oldalát készítettem el, és ragasztottam be, aminek a széleit egy buborékos formájú papírral fedtem el.  Középre került a kis szövegem.

Ja, amúgy a blogból másoltam ki mindent! Milyen jó, hogy minden nap szépen lekommenteltem a képeket?! Most igazán bajban lettem volna, ....! :D


Szerdai oldal:
Ez az oldal épp ma jutott eszembe. Különböző méretű maradék papírjaim vannak, amik ide illettek. Ezáltal olyan minialbumot hoztam létre, ami első ránézésre egy egész, de mégis 3 különálló darabból áll. A kommentek a kártyákra és a papírok hátuljára is kerültek. Díszítésnek pedig körbekommentet tettem, amin Bródy János: Amikor én még kissrác voltam c. dalszövegét tettem. Ez nagyon illett ide! :)


A három oldal 3 szinten van, és alulról felfelé kell haladni.





Ha holnap kapunk fapácot, és sikerül is lepácolnom a kerti asztalunkat, akkor majd hozom azt is. Apánkat megszállta az ihlet, és egy nap alatt elkészítette. Tök jól néz ki! Ja, és kikaptam, amiért nem fényképeztem le készítés közben. Ilyen se volt még?! Mentségemre szóljon, épp a bodzaszörpöt (21,5 liter) szűrtem, és üvegeztem be, no meg lett 3,5 liter bodzazselé. Éééés van már egy csomó cseresznye befőttem is! 23 üveggel lett! Ilyen, és hasonló dolgok miatt csúszok a scrappel mostanság! :)


4 megjegyzés:

  1. anyám,te egy turbónő vagy!bodza, cserkó, pác, scrap, le a kalappal. Nagyon klassz lett az első 3 napotok feldologzása is!!

    VálaszTörlés
  2. Osztom Gólya véleményét! ANYÁM!!! nem semmi, pörögsz egész nap! Nagyon tetszik az albumod, most már biztos, hogy jövőre belevágok én is!

    VálaszTörlés
  3. Dehogy pörgök! CSak a megszokott ritmusban haladok. :D
    Ha egyszer elkap a gépszíj, nincs megállás! Ha meg nincs ihlet, akkor scrap helyett sütök. :)

    VálaszTörlés
  4. Jó lett! Nagyon klasszak a kinyitogatós kis részek, olyan interaktív lesz tőle az album. Hajrá a többihez!

    VálaszTörlés