2011. december 3., szombat

Karácsonyi album - részlet

 A scrap-kreatúra keretein belül, indult egy szenzációs tanfolyam, amit az Ustream tv-n lehet követni akár élőben, akár felvételről. Sapimanó Andi tervei alapján születik majd meg az album, ha egyszer készen lesz.

Még nincs befejezve, de most jelen pillanatban nagyon el vagyok foglalva, így várni kell a végére.

Próbáltam egy x-mas feliratot tenni a szalagra, de szétfolyt. Persze, nem csináltam előtte próbát! :) És ahogy most nézem, lemaradt róla egy fél virág.
 Itt a virágot alulra tettem.
 Kinyitható album, tépőzárral.
 Rengeteg minialbum lesz a nagy albumon belül.
Arany hímzőfonalat használtam, valamint arany alapkartont, meg nálunk csak világosbarna kartont lehet kapni, persze az sem kimondottan scrap papír. :)
És, mivel nincs időm virágokat gyártani, így csak 1 db sk lett, a többi kreatúrás virág. Még jó, hogy vettem pluszba egy pár zacsival. :) De azért a levelek sk. 
 És úgy eltettem az írásos pecsétem, hogy fogalmam sincs hol van!!!! Ezért szép indás díszítést kapott a kávés papírom.

 Még nincs befejezve.


 Boríték albumok. Na erről tudok mesélni. Vettem 4 db sima (francia) borítékot, mert nincs itt nálunk színes, és jól lefestettem piros és arany akrillal, persze gyöngyházfényűvel. :)
A felirat sk, mert nem igazán szeretem a betűkészleteket. Nincs mindig megfelelő mennyiség bennük 1-1 típusból, meg mit kezdjek a maradék fel nem használhatóval? Na ezért részesítem előnyben a saját kézírásom, amiből most sikeresen elővarázsoltam tanítói írásom. :) Jelen esetben piros sorkihúzót használtam, amit csillámos ragasztóval díszítettem.

 A sötétbarna karton innen is hiányzik, de így szerintem jobb lett! Legalábbis nekem tetszik. :) Ehhez hasonló chipboardot választottam, ami alá egy kép sarkát is be lehet illeszteni.


 Jelentem itt elszabtam! A papír rossz oldalából vágtam ki a méretet, így egy kis dísszel kell eltakarnom a gerinc kilógó részét. :)

Ha lesz időm, befejezem ezt is, a 2011-es naplót és a Yabo albumot is.

További kellemes hétvégét!

4 megjegyzés:

  1. Era! Ez annyira jól néz ki, hogy csak na! Nagyon szépek lettek a lefestett borítékok és a díszítés is. Ha szeretnél valami olyat amit nálatok nem lehet kapni szívesen segítek a beszerzésben, csak küldj üzit bátran: hozakriszta kukac gémél pont kom :)

    VálaszTörlés
  2. Ez annyira szép lett!!!! Nagyon ügyes vagy!! :-D Én meg irigy. ;) :-DD

    VálaszTörlés
  3. Nagyon köszönöm!

    Kriszta, ígérem, élek a lehetőséggel! Nagyon köszönöm! :)

    VálaszTörlés
  4. NA végre eljutottam ide hozzád, teljesen türelmetlenül, mert már nagyon kíváncsi voltam az alkotásodra! :D

    És meg kell mondjam, nagyon nagyon nagyon szép!!! Remélem sok örömöd telt benne :) És a megtöltése is :)

    Köszönöm, hogy velem alkottál!

    VálaszTörlés