2013. január 27., vasárnap

Nyuszi Dominiknak

Az óvodában van egy kisgyerek, aki Hunorom ikertesója is lehetne, hiszen egyidősek, és éppolyan eleven, bátor kisgyerek, mint az enyém. A legjobb barátok. Ármin Dominik a keresztneve. Igazából mindkettőt használja. Hunor csak Dominiknek hívja. Nagyon aranyosak együtt. Mióta ovisok, elválaszthatatlanok egymástól. Ha viszem oviba, vagy hozom haza, mindig adnak egymásnak puszit. Olyanok, mintha mindig is ismerték volna egymást. Ráadásul két hete napközisek is lettek az enyémek (házátalakítás végett kellett őket beadni - azóta sem tudtam még igazán feldolgozni a hiányukat), így még többet vannak együtt. Hunor az első horgolmányommal, a nyuszival alszik, akárcsak Botond. Dominiknek nagyon megtetszett. Odajött hozzám pénteken, és megkért, hogy készítsek neki egyet. Lehet egy ilyen apró, szép, szőke kisgyereknek nemet mondani???? ... Neeeem! Nem lehet!

Csütörtök este, amit elkezdtem Csongornak, végül az övé lett. Ma este, vagy holnap délelőtt, neki is készítek egyet, ha már Hunor ezt lefoglalta Dominiknek.

Ahhoz képest, hogy ez az ötödik horgolt állatom, egész jól sikerült! Már hasonlít arra a nyuszira, mint amit a fiúknak is akartam készíteni! :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése