2012. február 1., szerda

Mozog

Lehet, hülyén hangzik, de érzem, amint mozog a babám, lassacskán 1 hete.

És miből jöttem rá?

Egyszerű. Egyik pillanatról a másikra úgy megdagad a hasam, hogy közel 2-3 cm-rel nő meg a haskörfogatom. Kisebb mozgásokat még nem észleltem, mert ugye pénteken tölti csak a 13. hetet. Ilyen volt a fiúknál is, és most is arra gondolt a kedves védőnénink, hogy nem-e keményedés? Ez nem az. Azt tudom, milyen. Ez annyival másabb, hogy bizonyos hangokra, vagy mozdulatokra reagál így. Most este az apja hangjára. Azt nem tudom, hogy hall-e már, de az biztos, hogy ennyi véletlen nincs!

Az is lehet, hogy azért érzem, mert mindig vékony alkat voltam. Mindhármójukkal 56 kg-osan lettem várandós. Most, vele együtt, 58,5 kg vagyok. Na jó, fogytam fél kilót. De mitől???

A napokban voltam a védőnőnél, aki meglepődött azon is, hogy a haskörfogatom is csökkent, pedig a fél kiló mínusz, nem jelentkezik 1 cm-es haskörfogat csökkenéssel. Ekkor hozakodtam neki elő ezzel. Kicsit még most is szkeptikus, de ezt már harmadjára játszom el vele. :))) Úgyhogy hiszi is, meg nem is. :) Első alkalommal nem hitt nekem, másodjára kételkedett, de most már kicsit hiszékenyebb velem kapcsolatban.

Hát ritka, de vannak ilyen különleges képességekkel megáldott anyukák! :DDD

1 megjegyzés:

  1. Nálunk is van mocorgás, haloványan, de én is kb. 14. hét óta érzem. De jó neked, hogy fogytál, én rá sem merek állni a mérlegre...
    Mi is pénteken töltjük mindig a hetet :))) (holnap a 17.et)

    VálaszTörlés