2012. február 19., vasárnap

Díjat kaptam

....méghozzá Trillucy-tól. Nagyon köszönöm! Már annyira régen kaptam, és most teljesen meg vagyok hatódva. Nem csoda, ha várandós az ember lánya! :) Annyira jól esett, hogy gondoltál rám! Köszönöm!
Bár az elmúlt időben egy kicsit hanyagoltalak benneteket, de majd szép lassan meg is bombázlak ám! Annyi tervem van, csak győzzem megvalósítani! :)

Elterveztem, hogy szép csajos, virágos, lepkés borítót varázsolok, a fehér színben pompázó kismama könyvemnek. Épp a férjemnek ecseteltem, milyen lesz, miután nem sokkal kiderült, fiunk lesz. Na jó! Mondhatom, ezt se lesz rózsaszínes, lilás, bordós! Persze ő figyelmeztetett, hogy jobb lenne unisex-re! Úgyhogy újratervezés! :)

De addig is, míg tervezek, olvaslak ám benneteket, csak nem mindig jut idő kommentelni. Így az gyakran elmarad. :) Pedig mennyi csodás alkotás születik a kezeitek alatt?! Nem győzöm csodálni! Aztán azon kapom, magam, hogy megint leragadtam, és nem írtam. Szörnyű! :DDD

És, hogy ne csak szaporítsam a szót, mert azt tudom ám, mutatom, mit kaptam. :)


  • Linkeld be annak a személynek a blogját, akitől a díjat kaptad és hagyj nála egy hozzászólást, hogy elfogadod a díjat és megköszönöd, hogy Rád gondolt
  • Írj egy bejegyzést, amelyben közzé teszed a Liebster-Blog képét 
  • Add tovább a díjat 5 bloggernek, hogy megismerjük őket (Tehetséges, kezdő blogolókat  válassz, akiknek kevesebb, mint 200 követője van)
  • Az  5 kiválasztottat linkeld be a bejegyzésedbe és értesítsd őket egy hozzászólásban a jelölésről 
Nagy dilemma volt, hogy kiket is válasszak, mert szívem szerint mindannyiótoknak adnám! Ha nehezen is, de azért összehoztam egy kis listát! :)

Tipitá
Zs'art
Gólya Timi
Titty Timi
Ari 

Szeretem a munkáikat, mert olyanokat művelnek akár a papírral, akár az anyaggal, vagy akár a virtuális papírokkal, amiket imádok, csodálok és sorolhatnám! Ezért is javaslom nektek, kukkantsatok be hozzájuk, és nézzétek meg a munkáikat!

4 megjegyzés: