2011. december 18., vasárnap

Acapella

Szombatra sikeresen lement a duzzanat fele az arcomról, hála a rengeteg gyógyteának, amit megittam! Kamilla-cickafark. Úgyhogy elterveztem, bemegyek Szegedre. De szombaton majdnem nem jött össze az egész, hiszen szakadt az eső. Így, ha be is érek, akkor tuti nyakig vizes, meg térdig sáros leszek. És valljuk be, a belvárosban, pláne az Acapellában elég ciki! Ezért a fiúkat sikeresen lepasszoltuk anyuéknak, Palika meg bevitt Szegedre.

Nagyon jó volt ez a nap! Rengeteget beszélgettünk. Kellett is, mert 5 év lemaradásom volt! :) Mivel csak mi rajzosok járunk össze, így kevesen vagyunk, amire sokan nem is jöttek el. De nembaj, mert akkor is voltunk 5-en, és még Sonkodi Rita tanárnő is el tudott jönni! Ez igazi meglepetés volt! Ugyanis a lányok félévente összejönnek, és azokon nem tudott ott lenni. De most ott volt! :)

Az elmúlt években én se tudtam elszakadni a gyerekek miatt, de most nagyon jól esett. Igaz mosolyogni nem nagyon tudtam, így amennyire csak tudtam felvettem a pléh pofát is. :) Pedig milyen sokat nevettünk! Csak a varrataim nem bírták, így gyors az arcomra fagyott a mosoly. :) Olyan vagyok, mint a mesében a fülemerre fülemarra Vili, csak nekem a szám áll kétfelé, ha mosolygok. :D
Teázgattunk, sütiztünk - én dobost ettem, mert az a kedvencem -, és jól megvitattuk ügyes-bajos dolgainkat. És arra a megállapításra jutottam, hogy nagyon jól döntöttem, amikor a gyerekeket választottam, és nem a munkahelyet.

Teázás után kimentünk a karácsonyi vásárba, ahol rengeteg kézműves dolgot láthattunk. Gyönyörűek voltak!

Készítettünk képeket is, persze csak egyet-kettőt, mert nem jutott rá idő. :) Ha jól megnézitek, látszik a pocakom is. Ezért is mondtuk el. Sajnos nem tudom titkolni, még ha akarnám se. Amúgy 6 hetes vagyok.

Mind a 4 képet feltettem, hátha a lányok erre tévednek, és le tudják majd venni.
Sonkodi Rita, én, Börcsök Éva, Pataki Ági, Gudmon Emese, Kalapis Anita



És ezt készítettem nekik:




Felhasználtam:
Scrapcake készlet, amit Pippi küldött a hét elején - ezer köszönet érte, életet mentett
hópelyhek - Pippitől
szalag - Lidl
chipboardok - Bíró Ági által tervezett A/5-ös karácsonyi
akril festékek - zöld, piros, arany
csillámragasztó - átlátszó

1 megjegyzés:

  1. De jó, hogy tudtál egy kicsit feltöltődni és dumcsizni a barátaiddal! Csodaszépeket készítettél! További jobbulást! :)

    VálaszTörlés