2011. október 12., szerda

Zsizsike

Ééééééééés sikerült ma reggel az utolsó simításokat is befejezni! :))) Végre!

Iszonyat sokáig tartott, mert csak akkor horgoltam, mikor kedvem volt hozzá! Ez egyébként is jellemző rám, mert mindig csak azt készítem, amihez kedvem van. De jól is van ez így, mert egyszerre mindig legalább 3-4 dolog közül tudok választani. :) Hát igen, most mondjam, hogy ikrek jegyű vagyok?! Sajnos ilyen kicsapongó a fantáziám! :)))

De most jöjjön Zsizsi! Hunor nagy zsiráf rajongó. Eddig már van neki zsiráfos párnája kicsi plüss zsiráffal, zsiráfos húzogatós fajátéka, zsiráfos csörgője, zsiráf plüsse, és most már van egy nagy, horgolt Zsizsije is! Remélem, nem hagytam ki a felsorolásból egy zsiráfot sem! :) Az elnevezés tőle származik. Ebből adódóan, minden zsiráf Zsizsi néven fut! :)

Amikor ma reggel meglátta a kezemben a félig összevarrt zsiráfot, egy nagyot kiáltott, majd magához ölelte, mikor is így szólította: Zsizsike. Gyors befejeztem. Azóta ölelgeti, szeretgeti, puszilgatja. És, hogy teljes legyen az arzenál, együtt nézik Dumbót. Ez a kedvenc meséje. Nem tudja megunni! Ráadásul még mindig tud rajta zokogni, mikor Dumbó anyukáját nem engedik ki a fogságból. Alig lehet megvigasztalni. :)



40 cm!!!! És egy kicsit ducira sikerült! :)))) Valahogy sikerült jól felszaporítanom a szemeket! :) Kövér, de legalább a mienk! :)

Egyébként innen van az ötlet. A keresőjébe üssétek be: Amigurumi Georgina the giraffe. Titkosítottnak írja ki, de ha a neten rákerestek, akkor regisztráció nélkül is kiadja az elkészítési útmutatót.




4 megjegyzés:

  1. Szerintem édes. Az én fiam a cicákért van oda, én azt horgoltam neki. A horgolós blogomon van. Van egy zsiráf mintám nekem is, ha megadod az e-mail címedet, elküldöm neked :-)

    VálaszTörlés
  2. Mivel nem titkolom, ide írom. :)

    szikszaierika19@freemail.hu

    VálaszTörlés
  3. Jaj, de cuki lett! Igaz a nyaka nekem kicsit hiányzik, mint zsiráf, de hogy is nézne ki egy horgolt zsiráf nyaka? :))))) Biztos dőlne ide meg oda :)))) Gratu, nekem ehhez nem volna türelmem. Szuper kis játékot fabrikáltál Hunornak!

    VálaszTörlés