2011. október 14., péntek

Le cirque card

Igazából, fogalmam sincs, milyen cím illene rá?! Ezért, nemes egyszerűségből, a készlet nevét kapta, amiből dolgoztam.

Iszonyatos alkotói válságom van!!!!!!!!! Olvastam Andi bejegyzését a kreatúrán, hát ő igazán jól megfogalmazta a bennem lévő válságot. Olyan jó lenne találkozni, tapasztalatot cserélni, megszemlélni egymás munkáit......!!! Most leginkább erre lenne szükségem! De szerencsére van net, van pinterest, van papírkészletem, így ezzel orvosoltam magam.

Kerestem Le cirque-s papírokból készült alkotásokat, majd azok közül csemegéztem, így született meg ez:

Szeretem a sárga-kék színeket alkalmazni, így, habár komplementer színekről van szó, egy nagyon szép képeslapot kaptam. A készlet színeiben is szerepel, így ahhoz is megfelelő. Az extra a vörös, dupla masni. Imádom ezt a masnit. Most kötöttem. :) És úgy döntöttem, semmi mást nem teszek rá.  Bár, egy szép cím vagy szöveg jól mutatna a bal felső sarokban, persze ívelten. mmmmmmmmm Na, majd holnap!

A papírokból a vadasparki élményeinket akartam megörökíteni, de már nem is tudom, hogy milyen legyen. Ezért ez a téma még talonban van/ marad egy ideig. Lassacskán, de tényleg lassacskán jövök az ovis albummal is. Már a borítója kész. :) Ha megjön az ihletem, befejezem.

Felhasználtam:
Kék karton
Le cirque kollekció
tinta
piros szalag

3 megjegyzés:

  1. Izgalmas ez a papírkészlet! Már sokszor szemeztem vele, de úgy látszik, hogy nem véletlenül :D Nagyon szépet alkottál! Köszönöm, hogy játszol velünk!

    VálaszTörlés
  2. Szép a képeslapod! A "fránya" válság meg elmúlik.Mindnyájan voltunk és leszünk benne. Nekem az rá az orvosság, ha keresek valami egészen újat, különlegeset, amitől izgalomba jövök, és akkor minden helyre billen.Ezért látsz tőlem olyan sokféle dolgot, sokféle stílust!

    VálaszTörlés
  3. Óh Merika, köszönöm! Azt hiszem, kipróbálom!

    Andi! Már én is rég szemeztem vele, aztán megvettem. Eddig lapult a fiók aljában. Kb 2 hónap. :)

    VálaszTörlés