2011. augusztus 29., hétfő

Tanfi ala Sapi és egy kis tízórai ötlet

Ma délután nekiálltam a tanfis dobozt összerakni. Hát nem gyengén felmérgeltem magam, hogy "Hogy lehet ennyi eszem, hogy ilyenbe bele merek vágni, mikor sosem tudtam pontosan mérni, szabni?!" Régen a technika órára beadandó szakrajzokat is Palikával csináltattam.

De, mikor már kezdett alakulni a doboz, megnyugodtam. Ügyes vagyok! :) Majd, hogy örömöm tovább fokozzam, kihívtam apánkat, aki kiröhögött. Ugyanis ezt könnyebben is meg lehet oldani! Az oldalakat meg kellett volna hosszabbítani, és csak összehajtani! Hogy ez nem jutott eszembe????? Pedig pofonegyszerű!

Megsúgom, azt mondta, hogy nehogy eláruljam, mert kitagadtok a klubból! :)))))

Kb két órán át ezzel bajlódtam. Most fejeztem be.




Erről beszéltem! :))) Bocs, de az udvaron fényképeztem!

Van egy kis tekercs ragasztószalagom is hozzá! :))))
 Másik téma:
Sokat gondolkodtam, hogy felrakjam-e, de végül mégis megteszem. Miért? Mert sokunk gyereke jár óvodába, bölcsődébe. Nálunk sajna nem lehet már csak tízórait befizetni, hanem mindent kell kérni! No comment! Így mi nem kértünk tízórait. Minek, ha mindennap főzök, és itthon vagyok a kicsivel? Nem beszélve arról, hogy a szomszéd utcán van az ovi!

Szóval elővettem a régi receptes könyveket, és jegyzeteltem. Rengeteg egyszerűen elkészíthető tízórai ötletet találtam, amit ráragasztottam a konyhaszekrény ajtajára. Így csak kinyitom, és csak választanom kell! Mivel már néhány napja ott lóg, így most csak lefényképeztem, nem scanneltem. Remélem olvasható????
Első oldal
Második oldal
Konyhaszekrény látkép :))))

2 megjegyzés:

  1. Húú milyen "irigy" vagyok,hogy Neked már kész a Sapi féle dobozod.Megérte megszenvedni vele,meglátod csuda szép lesz! :-)

    VálaszTörlés
  2. Köszi! De még holnap körbe kell ragasztanom a szalaggal. Még épp száradt, mikor fotóztam. :)

    VálaszTörlés