2011. augusztus 4., csütörtök

Ilyen is csak velem történhet!

Nem egy szokványos bejegyzés lesz, de most még frissek az élmények.

Mint minden este, amikor Palika éjszakás, vetítünk a fiúkkal, egészen addig, míg ki nem dőlnek. Ja, bundás kenyér volt a vacsi kakaóval, ami után egy kicsit szellőztettem is! Szóval Botond negyed 11-re aludt el, ez mellesleg ritka! (Általában fél 9-9-re alszanak.) Felhívom a párom, aki nem vette fel a telefont, majd vártam 3/4 11-ig, nyugodtan, netezve. Ekkor elindultam tusolni. De, ami ott volt előttem......BÉKA!!!!!! Irtózom tőlük!!!!! Pont most van egy, mikor éjszakás Apus!!!!!

Remegő hanggal felhívtam, hogy mit tegyek? Persze, lányos zavaromban azt se tudtam, fiú vagyok-e vagy lány?! Ő erre tök nyugodtan: "Üsd agyon egy fadarabbal!" Na, jó, de az rövid!!! Tartotta bennem a lelket, hogy meg tudom csinálni, de különben feltétlen üssem agyon, mert ha elugrál, akkor nem találjuk meg. Hát, kb ekkor esett le, hogy most muszáj NEKEM cselekednem! De miért nekem????
Megkerestem a söprűt, aminek a végétől kb 2 méterre voltam, becéloztam a ..... - még most is ráz a hideg - ..., majd 5-6-szori próbálkozásból 2x találtam el. Megpróbáltam megijeszteni, de az kis dög kiröhögött! Bár, nem tudom, miért próbáltam ezt, ... csak úgy jött magától! Szóval kihalófélben volt, rápöcköltem a söprűre, átvittem a lakáson, kinyitottam a zárt ajtót, és kivágtam! Nagy kő esett le a szívemről! De jó érzés volt, kihajítani. Igazán büszke vagyok magamra, amiért ezt megcsináltam! De! A lakást át kell nézni. Nem találtam meg Palika kutatólámpáját! Gondol, gondol, gondol....Van Diavetítő!!!!

Úgyhogy Erika ment vetítő béka keresni!  :) Átvizsgáltam mindent, de egy-két pókot kivéve nem találtam!!!! Azért holnap, jól fel kell mosnom a követ mindenfelé, továbbá pókhálózni kell!

Olyan boldog kis estém volt! Úgy volt, hogy horgolok tovább. Sapi, már kész a feje, félig! :) De előtte gondoltam ránézek a netre, meglesem az új kihívást a scrapbook.hu-n, ahol lehet Rám is szavazni, mint a hónap alkotója! Erre nem is gondoltam, hogy bejutok! Igaz, indultam a kihívásokon, de vagy ilyennel, vagy olyannal. Úgy hittem, hogy csak egyfélével lehet, ha ilyenre akar az emberlánya pályázni. De tévedtem! Irtó boldog lettem! Szóval örömködtem ezerrel, amit ez átok, rusnya béka teljesen tönkretett!

Persze, kavarogtak a fejemben a gondolatok, ami most 100% scrap volt, ami nem is csoda, mert van még egy Sapis oldal, amit el kell készítenem (fürdőzős oldal), továbbá ma feladatot kaptam a sógornőméktől. Képet kell csinálnom a mamához! Méghozzá hungarocell keret az alap, ami egy doboz csomagolásából került elő, és remek alap! Szóval, e körül járt az agyam, de tudtam, hogy most horgolnom kell! A fiúk már várják a nyuszikat, amikkel nagyon lassan haladok! Idő, idő, idő kellene még!!! Lassan, de biztosan csak elkészül!

És, megint a békánál lyukadtam ki! Remélem, kimarad az álmaimból! Szívem szerint az ágyban is papuccsal aludnék!

8 megjegyzés:

  1. Jaj, szegény, ez kb. olyan lehetett, mintha nálam egy kígyó jött volna be. Grrr!
    Én már szavaztam ;)

    VálaszTörlés
  2. Sajnálom, hogy ennyire félsz a brekusoktól. Most a rendelőt takarítom és ott is vannak egy raklappal. Valamelyik nap a fogorvostól én is kivittem egyet, persze partvissal és lapáttal felszerelve. :) A védőnőknél meg tele az ajtórése vele. Lestem, hogy miért olyan messziről nyitja az ajtót és ugrik el onnan gyorsan az Évi védőnő és ni békaeső esett. Ha 10 béka nem volt az ajtó tetején egy sem, szegény azt mondta, hogy múltkor ráesett egy.
    Ja van még békás sztorim, de nem tudom ezek után le merjem-e még írni? :)

    VálaszTörlés
  3. Írjad! Olvasva bátor vagyok ám!!!! :)))

    VálaszTörlés
  4. Ezért megérte felújítani, nem?!

    VálaszTörlés
  5. Na én pont a pókoktól másztam volna falra. Legalább ennyire félek a pókoktól, amúgy épp most kísértem ki egy békát :-) Encsi csokorba gyűjti őket, de a pókok...
    Szóval megértelek, és hősként tisztellek! Leborulok a lábaid előtt a bátorságodért. Egy nagy pókhoz kerestem volna egy szomszédot :-D

    VálaszTörlés
  6. A békákat én is útálom! Köszi amit a blogomon írtál, én Rád szavaztam, és drukkolok én is!Hajrá!

    VálaszTörlés
  7. Hát legyen! :) Vannak leveli békáink is az udvarban. Tavaly többször megesett, hogy muskátli locsolás közben rám ugrott valamelyik (volt, hogy az arcomra is). Múltkor mikor nagy forróság volt és fürödtünk a gyerekkel a medencében, akkor meg a diófáról a vállamra ugrott, onnan meg a medence szélére. Az benne a pláne, hogy észre sem vettem. Anyum mondta utána, hogy látta. Nem félnek tőlem, mondjuk a leveli békáktól én sem! :)

    VálaszTörlés
  8. A leveli béka más faj! Azok annyira édesek, de a többi...inkább nem részletezem! :)

    VálaszTörlés