2011. augusztus 15., hétfő

Amigurumi nyuszi

Végre elkészült! Most tanultam meg horgolni. Eddig csak a kötésről voltak/vannak emlékeim, de az se a legjobb. Így egy kicsit féltem nekiállni, és megtanulni. A végére pedig azt kell, hogy mondjam: nem is olyan nagy ördöngösség!!!

Igaz, az elején voltak nézeteltéréseink Nyuszóval, mert nem akarta az igazságot, és kétszer akkora feje lett, mint kellett volna, de aztán megbékültünk, és megszületett! :) Persze ebben nagyon sok segítsége volt a fiúknak is! Ugyanis tegnap úgy belemerültek a kis játszóházuk alapjának mélyítésében, és sárrá formálásában, hogy nyugodtan tudtam horgolni az udvaron! Apánk, mikor hazajött, leszidta őket, és persze engem is, de én úgy tettem, mint aki nem is tudott az egészről! :)))) De legalább mindenki jól érezte magát! hehehe Akkora krátert meg nem is csináltak, úgyhogy simán be lehetett temetni! :)))





Még főiskola ideje alatt vettem egy szatyor bordó gyapjút. Akkor épp nemezelési őrületben voltam! Így most a kitömésre tökéletes volt! Ja, a fonalat Romániában vettem. Egy szatyor (11 db) fonalam van, ami ott kinn 1000ft volt. Úgyhogy lesz még utánpótlás! Az a fonal, amiből készítettem több színű: barna, v.barna, rózsaszín. Így a képen itt-ott színeltérések láthatók. A farkincája pl rózsaszín! Írtó édes!!! :))

Az orrához, szájához és szeméhez hímzőfonalat használtam - anyukámtól kaptam egy nagy doboznyit még anno. Az orrát és a száját 2x hímeztem, mert az aranyszál nem mutatott igazán rajta, így a sok rózsaszín árnyalatból, nagy nehezen, de sikerült egyet választani! :)
A szeme sötétbarna, és direkt úgy fejeztem be, hogy úgy tűnjön, mintha szempillája lenne! Gyönyörű lett a tekintete! :)
A szalag a nyakában, pedig egy plusz ötlet tőlem! Ez nagyon hiányzott róla! :)))

És, mivel van még egy ilyen fonalam, így a Hunoré is ilyen lesz!

6 megjegyzés:

  1. Tyűűű amindenit de tökéletes! :-) Csuda jó fej vagy,hogy a cél érdekében mindent megtanulsz Era! :-)

    VálaszTörlés
  2. Ez nagyon édes nyuszika!!!!!!Nagyon ügyes vagy, hogy elkészítetted és kitartó voltál!Megérte Era!!!

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm, köszönöm, köszönöm!!! :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon tetszik! Pláne, hogy én magamat horgolás képtelennek tartom. Anyukám egyszer próbálta megmutatni és úgy döntöttem, hogy ez nem az én műfajom, azóta sem volt a kezemben horgolótű. Szerintem nem is lesz, de te remekül forgatod, gratulálok a legújabb művedhez! :)

    VálaszTörlés