2011. március 23., szerda

Norvégia - Magyarország

Felhasználtam:
Mary89_DouceInspirationP02 készletet

A Yabo lányok kihívására alkottam ezt a képet. A téma testvér(iség) volt. Mivel az elmúlt hetekben sikerült sok-sok év után ismét kapcsolatba lépni a norvég rokonokkal, így pofonegyszerű feladatom volt! Ahogy a nagyok szokták írni, "a kép magát alkotta"! Gyorsan kerestem róluk képeket, és oldalba foglaltam.

Azért ezzel is volt gondom! Pasis készletem nem igazán van, ezért egy kicsit csajos lett az oldal! Bocs fiúk! :) Sőt, olyan se igazán, ami unisex! Így a lányok képeihez igazítottam az oldalt! Kéket nem akartam, mert abból van elég a képen, ezért a lilát választottam; mert ugyebár a lila a piros és a kék kombinációja! :)

Íme:

Tessék szépen megdicsérni! :) Beleadtam apait-anyait! Mindent kipróbáltam, amit lehetett: élsímítás (bár én nem látom, merre van, de vhova tettem), maszkolás, a többi nem jut eszembe! :)))

Áááá, tök jó lett!!!! :)

Ja, és ott vannak a zászlók is, azokat a netről szedtem, éééés valami alfa csatornát adtam hozzá, amitől szép átlátszó lett a háttér! Szóval mindenre kattintottam, amire lehetett!!!

Az idézet, pedig a Székelyhimnuszból van, utalva a gyökereinkre, persze saját befejezéssel!

3 megjegyzés:

  1. Jól sikerült Era! Nekem tetszenek a színek és ügyes vagy, hogy a rokonokat is ilyen klasszul felkutattad!

    VálaszTörlés
  2. ... én szépen meg is dicsérlek:-))
    Jó hangulata van az oldaladnak, szuper tartalma, nagyon klassz, hogy szinte mindenre kattintottál:-)))) Jó kis élményoldal kerekedett ki az alkotásból!
    (Kb. egy éve szerettem bele a digitális scrapbookba, és azóta biztos, hogy fejlődtem, de nálam az érzelem-tartalom után jöhet csak a technika:-) Szerintem az ember folyamatosan tanul...
    Néztem, hogy nem szerepel Ányi egyik oldala a Nálad felsoroltak között: http://gimpraffe.blogspot.com/
    Ezt azért ajánlanám, mert nekem ez volt a "szkrep-bölcsőm", s mindig vissza is térek.
    Ha nézegeted, olvasgatod, még az is lehet, hogy a digi lenyomja a hagyományost. (Bár egy tanítónak - főleg egy rajz szakkal a hagyományos is fontos:-))
    Bocsánat, hogy sokat írtam, de ha bármi eszedbe jut, nyugodtan kérdez és szerintem mindannyian segítünk abban, amiben tudunk:-))))))) Örömteli kreatívoskodást kívánok!

    Szeretném ezúton is megköszönni a látogatásaidat, kommentjeidet: Margó

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm a kedves szavaitokat! NAgyon jól esett olvasni! Az ajánlásod, pedig örömmel elfogadom! :) Kíváncsi vagyok, mennyi mindent fogok még megtanulni! Szeretek minden új dolgot kipróbálni!

    VálaszTörlés