2011. március 28., hétfő

Húsvéti képek/díszek

Ma délután vettük ezt a kreatív csomagot a Tescoban. Hát nem valami nagy durranás, de legalább a gyerekeknek tetszik! Kartonpapírból, filc anyagból vagy dekorgumiból az alábbi minta alapján könnyen elkészíthető! Igen,... mert ragasztás előtt átrajzoltam, csak Nektek! Ceruzával rajzoltam, de jól láthatóak a minták, mert szerkesztettem a képeken! :)

Egyébként ragasztós a hátulja, csak elég babra munka a kicsi, mondjuk ki miniatűr, icipici stb virágközepekről lehúzni a fóliát!!! Az ujjaim remegnek, nem beszélve arról a zsibbadásról, ami benne van!!!

A minta alapján készítettem el a képeket, mert nem volt kedvem átvariálni, meg nem is nagyon lehetett! Némelyik elég gagyin néz ki! :) A hozzáadott mozgószemeket például rá se mertem ragasztani, mert betöltötte az egész állatka fejét! Így inkább én rajzoltam 1-1 pöttyöt!

Elméletileg csillámos ragasztót is adtak hozzá, de ebben az nem volt! De legalább a nagy tojásból 2 volt benne, így a csibe alá is került belőle. Sajnos neki nem volt már minta, így csak egy festett tojás maradt!





Anyaga habfólia, és A/5-ös méretűek.

2 megjegyzés:

  1. Szerintem aranyosak lettek! Ügyesek vagytok, és köszi a mintát!

    VálaszTörlés
  2. De édesek! Gondolom a fiaid is odavannak érte! A bárányka a legjobb!

    VálaszTörlés