2011. március 14., hétfő

Digiről

Olvastam a scrapbook-os bejegyzéseteket a képemnél. Így inkább eme szösszenetet ide írom!

Először nagyon tetszettek a digik, és a valentin kihívás után teljesen zavarba jöttem. Annyira tetszett, alapanyag nem kell hozzá, van freebie stb... De!!!! Rengeteg olyan képet láttam, ami már igen súrolta a jó ízlés határait!!! Ettől, hogy is mondjam, kiakadtam. Természeti képbe úgy beletenni képeket, hogy nem formáljuk meg kellőképpen ( legalább valósnak tűnjön), ízléstelen!!! Na, ezért ábrándultam ki a digiből!

Egyébként az érzés nem olyan egy ilyen képem után, mint a hagymást követően. Annál büszkeség tölt el: Igen, ezt én alkottam! Én szabtam, varrtam, ragasztottam... De a diginél más alkotta elemekből, összeollózni egy képet ... nem igazán valós - NEKEM!!! Juma és Gólya olyan gyönyörűeket tudnak alkotni! Szeretem is nézni az alkotásikat! Az ő példájuk nyomán biztos lesz még néhány digim!

A másik dillemám, hogy annyi freebiem van a gépen, hogy fogalmam sincs, mi mit tartalmaz! Úgyhogy egy képhez legalább egy órát keresek, kutatok, ollózok! Azt nem mondom, hogy a hagymánál nem tötyörészek ennyit, mert ott is ez a helyzet! De azt én fogom! És imádok vágni, festeni, ragasztani!!! Szeretem, ha maszatos vagyok a végén, és az ollóm is takarítani kell a ragasztó miatt!!!! Mint egy nagy gyerek! :)

Na, röviden ennyi! :)

3 megjegyzés:

  1. Köszi, aranyos vagy! És ha Neked a digi nem jön be, nem kell erőltetni, és ha a hagyományost imádod, akkor azt csináld! Nincs ebben semmi ördöngösség!
    AZ elején én is szedegettem össze a készletekből, de mostmár jobbára előveszek egyet és abból dolgozom, így nem kell keresgélni. Mondjuk halálra idegesít, amikor fel akarok használni egy elemet, mert tudom, hogy van, és nem találom! :)

    VálaszTörlés
  2. Nem szoktam erőltetni, néha van hozzá kedvem. Ha van kihívás, akkor pl először ezzel próbálkozom, hátha összejön! :) Persze, ha a klt is megfelelő!!! Ha nem tetszik, akkor átgondolom, és ragasztok vagy hagyom a francba! :)

    VálaszTörlés
  3. Era, nagyon köszönöm, ha így érzel, ahogy az oldalaimat említetted. Én is úgy gondolom, mindenki másban teljesedhet ki. Ha nagyon erőlködve tudok valamit létrehozni, és nem jön belülről, akkor az a bizonyos belső megnyugvás sem jön az elkészülte után.
    Nekem mindig az számít, hogy mit érzek, mit szeretnék magamból kiadni, minden oldalam mögött történések vannak.
    Ugyanígy voltam, vagyok ezzel akkor is, ha bármi mást készítek. Csak akkor jelent örömöt, ha benne vagyok. Te is így válassz, s vállald! Nem az számít, hogy ki mit mond, hanem az az elsődleges, hogy amikor elkészültél, erősödik-e a belső harmóniád:-))
    Kívánom, hogy mindig legyen részed a "kreatívoskodás", ami ha nem öncélú, akkor a részünkké válik!
    Szívből köszönöm, hogy jársz nálam és a szívhez szóló kommentjeidet is!!!
    (Akiktől nagyon sokat tanultam: Ányi, Rainbow Kata, Krisssz (CEWE), és akit mindig csodálok: Beszteri (Eszter)!
    Legyen sok-sok örömöd az életben: Juma_Margó

    VálaszTörlés