2012. szeptember 29., szombat

Csengős, az amigurumi szarvas

Ezt a nevet kapta Botondtól tegnap, mert akkor kapta el. Mikor készen lettem vele tegnapelőtt, épp a mamánál voltak Hunissal, sőt ott is aludtak. Így nem láthatta csak tegnap, mikor hazaért az oviból. Addigra Hunor már jól megszeretgette, és mindig mondta, hogy ez a Botondé. :D Kis édes!

Azután választottuk ki a mintát, hogy Hunor Zsizsije elkészült. Az ötlet most is innen volt. A színvilágát Botond javaslata alapján hoztam össze, majd szépen lassan, nagyon lassan, de elkészültem vele, potom 9 hónap alatt, habár az ötletet még októberben belőttük! :D Valljuk be, úgy készült, mint a Luca széke. Ami neked/nektek a Luca széke, az nekem már a Luca szarvasa, ugyanis Luca napkor kezdtem neki az elkészítésének. A párom szokta mondani, hogy "A jó munkához idő kell, de a rosszhoz még több!", de kinek, hogy tetszik! :) A kisfiamnak nagyon tetszik, nekem is, pedig nem egy iparművész remekmű! :D:D:D

Mikor végre befejeztem, apánk azonnal kiröhögött, hogy milyen kis debilen néz ki. Közöltem vele, hogy akármilyen csúf is, akkor is fel fogom tenni a blogba, hiába is tiltakozik, mert az enyém, én csináltam, és igenis büszke vagyok rá, mert más ilyet biztos nem tud! Sőt attól, hogy egy kissé mókásan néz ki, talán még jobban is szerethető, mert nem egy sablon játékfigura valamelyik bolt polcáról. :))))
Mellesleg Botond azóta ezt is társította maga mellé az ágyba. Amúgy ezekkel alszik: tildás bari, Zümi a méhecske, Meta az egér, jegesmedve 2 db, zsiráf 1db, szamaras párna figurával, maci, és még most ideköltözött Csengős is. Remélem, nem hagytam ki senkit! :) Szóval, még jó, hogy tud aludni ennyi állat mellett!
Itt épp vitáztunk, ezért egy kissé morcos.

Itt már szent volt a béke.


Felhasználtam:
fonalak - román piacról, és mamám bátyjának a hagyatékából
gombok - apósom hagyatékából
gyapjú - ezzel tömtem

Hát az összeállítással akadtak problémáim, mert nem úgy sikerült, ahogy szerettem volna, de azért még elmegy! :) Ettől lett egy kicsit mókás, de egyedi darab! :D

További szép napot!
Mindjárt posztolom a mai alkotásunkat.

E

1 megjegyzés: