2012. augusztus 9., csütörtök

Megszülettünk

2012. augusztus 2-án megszületett legkisebb kisfiam, Bán Csongor Zétény. 3600 gr és 51 cm

Az első fotónk. Kár, hogy elmosódott! :(





Végre itthon!
 

További szép napot!

6 megjegyzés:

  1. Kedves Erika!
    Én nem rég lettem az olvasód, örülök, hogy az első megjegyzésemet egy ilyen csodás esemény kapcsán írhatom. Gratulálok a csodaszép kisbabádhoz és persze a nagyobbakhoz is.Legyen sok örömötök a gyermekeitekben!
    Márti

    VálaszTörlés
  2. Nagyon örültem neked, mikor megláttam, hogy van plusz egy olvasóm! Remélem, sok érdekességet találsz majd itt! Köszönöm, a gratulációt, és az olvasást! Puszi neked!

    VálaszTörlés
  3. Oh, Era, annyira gyönyörű a Fiad! (a nagyobbak is :)) . Gratulálok a kitartásodhoz, és kívánok Nektek sok-sok boldogságot, egészséget, és örömöt!

    VálaszTörlés
  4. Én is gratulálok! Jó egészséget és sok-sok boldogságot kívánok ! Gyönyörű család vagytok !

    VálaszTörlés
  5. Erikám, itt is nagyon gratulálok! Meg mindenhol. Szépek vagytok, és tényleg izgi lehetett a szülésed. Én már megbolondultam volna annyit a kórházban, igaz, mi is benn töltöttünk ennyit, csak szülés után :(, de túléltük :))) A lényeg, hogy mindenki jól van! A tejedért iszonyatosan irigyellek, nekem sajnos elég kevés van, nem is elég Rollerkának.

    VálaszTörlés
  6. Ó, Timi! A közelben laknátok, biztos mindennap útba ejtenélek egy kis tejcsivel! Nem győzöm fagyasztani. Alig várom, hogy már meglegyenek a papírok, és vigyék, mert gyorsan szaporodik nem csak a fagyban, hanem nálam is - már elértük a 900-at.

    Nagyon köszönöm mindannyiótoknak a gratulációkat!

    VálaszTörlés