2012. július 23., hétfő

Ügyelet

Jelentkezem, mert még megvagyok, bár tegnap ügyeltre kellett mennünk, mert az 5-8 perces fájásaim mellé betársult a derékfájás is. Mivel nálam nem jelent semmit az 5-10 perces fájás - mert van 2 hónapja - így megijedtem, mert reggel fél 7-től fél 10-ig fájt, amikor is eldöntöttem, hogy na jó, most bemegyünk. Természetesen a gyerekeket előtte elláttam, leadtam anyuéknak, és utána mentünk. Szerencsére nem fogtak benn! Igaz az én dokim épp nem volt benn. Viszont ma reggel is voltunk, mert behívott tegnap. Egész végig telefonos kapcsolatban voltunk. Tegnap óta a fájásaim rendeződtek fix 10 percesekké, de a leletek alapján még van időm, igaz nem sok, de addig itthon lehetek. Az orvosok szerint akár éjjel is szülhetek. Ha nem lesz semmi a következő napokban, akkor szombaton be kell menni ellenőrzésre, és lehet, hogy már maradnom is kell. Addig is, van még teendőm itthon, úgyhogy azokat is be kell fejeznem! :)

7 megjegyzés:

  1. 10 perces fájásokkal hazaengednek??? Nem semmi...
    Az unokahúgom ma szült, most már te jössz. Drukkolok, hogy jól menjen minden. :)

    VálaszTörlés
  2. Szorítok, vigyázz magatokra :)

    VálaszTörlés
  3. Bogi!

    Gratulálok az unokahúgodéknak! :)
    Azért engedtek haza, mert a méhszájlelet még engedi, hiába vannak 5-10 perces fájásaim már lassan két hónapja. Eddig azért kellett szednem a MagneB6-ot, hogy ne induljon be. Most elkezdődött, de ha fekszem, akkor csillapodnak. Mivel van autónk, és csak 25 km-re kell mennem, így én választottam, hogy inkább itthon maradok. Így jobban telik az idő! :) Ott se tv, ja és laptopom sincs, továbbá egy hetet már töltöttem benn pluszban, így most nincs kedvem hozzá. Igaz, mentő ebben a régióban 1 db van, no meg 1 db rohammentő, de ha nincs rá ok, akkor inkább saját autóval megyek, mint azzal. :)
    Írtam, hogy nálam a fájások igazán nem mérvadóak. Egyik gyereknél se voltak olyanok, hogy azonnal tudjam, most meg lesz. Egyszerűen nem tudom milyenek a fájások! Igazából nevetve el tudom viselni őket egészen burokrepesztésig. Úgyhogy .... számomra még mindig rejtély! Ezért bízom az orvosi vizsgálatban! Az jobb eredményt mutat, mint amit én érzek! :)

    Timi és Anett!
    Köszi a szurkolást! :)))

    VálaszTörlés
  4. Juj de izgi!
    Minden nap ellenőrzöm a Fb-os adatlapod, hogy na mi van már :D
    Izgulok én is :)

    Puszi nektek!

    VálaszTörlés
  5. Köszi Andi! Nálam jobban biztos nem izgulsz! :)

    Amúgy Botondnál este 7-kor szóltam, mert minthogyha 3-5 perces keményedéseim lennének, de nem vettek komolyan. Azt mondták, tudni fogom, mikor indul be. De mivel ragaszkodtam a vizsgálathoz, ezért megnézett az ügyeletes doki, majd azonnal indított a szülőszobára, mert szülünk! Én kiröhögtem, és megkérdeztem, hogy most ugye viccel? 3/4 8-kor az orvosom burkot repesztett, majd 3 órával később Botond a kezemben volt. Hunorral ugyanez volt a helyzet, bár ő 2 óra alatt lett meg!
    Na erre mondja nekem azt valaki, hogy ezek után tudnom kell-e vagy sem milyenek azok a fájások? Mert én a mai napig nem tudom! :D

    VálaszTörlés
  6. Vigyázz magatokra! Várjuk a babát!:))

    VálaszTörlés