2012. július 16., hétfő

Csongor előzetes

Most értem haza az orvostól. Voltam ctg-n, vizsgálaton, uh-on. A ctg papírt nézve az orvos szemei szépen kikerekedtek, látva 50 -100-as fájásokat. Szép erősek voltak, bár én ebből nem sokat éreztem, csak keményedést. :) Ilyen vagyok! Még a mai napig se tudom, milyenek a szülés jelei. Nevetséges, de így van! Csak keményedek, aztán szólok, hogy nézzenek meg, majd irány a szülőszoba! Ez a bevett módszer! :)

A MagneB6-ról fokozatosan kell leszoknom, nehogy péntekig megszüljek, ugyanis akkor töltöm be a 37. hetet. Addig szépen próbálom keresztbe tenni a lábaim, mert ugye a tüdejének még kell az a 3-4 nap. :) Amúgy a méretei egy 38-39 hetes babának felelnek meg. Szép nagy gyerek lesz belőle! Nemhiába, fiú!
A másik amiért már alig várom, hogy nem kell tovább kínlódni, ha beáll ismét a kánikula, mert azt nagyon nehezen viselem!!! A meleg miatt úgy bedagadtam a lábaim, hogy fájtak, nem bírtam se úgy mozogni, se olyan cipőt felvenni, ami kényelmes lett volna, pedig nem is vagyok vizes. Borzasztóan szenvedtem! Továbbá, jól összeszokunk, mire a nagyok mennek oviba, ezzel is könnyítve a helyzetünket.

A fiúk egyébként is már nagyon várják! Tessék drukkolni, ha esetleg nem jelentkezek a facén!!! :)))

4 megjegyzés:

  1. Era én is veled leszek legalább gondolatban és drukkolok,hogy minden simán menjen!! -)))

    VálaszTörlés
  2. Era! Én is veled leszek legalább gondolatban és drukkolok,hogy simán menjen minden! :-))

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm nektek! Hát, rám is fér, mert kissé,... hogy is mondjam, ...oda a bátorságom! :D:D:D

    VálaszTörlés