2012. július 24., kedd

Nyári bőrönd album

Igaz félkész, de most már megmutatom, mit készítettem ma és az elmúlt napokban. :)

Az albumalapot már régebben készítettem, így csak fel kellett öltöztetni. A beborítás után elkezdtem a díszítést, majd abbahagytam, és ma folytattam tovább. Igazság szerint virágokat készítettem textil anyagokból, miután jól áttanulmányoztam a megnyert virágokat. Háromféle lett: az egyik lollipop virág - bordó függönymaradékból, a másik pedig fehér vászonból készült, míg a harmadik egy régi farmeröv feldarabolásából született. Mivel szegecses volt az öv, így csak köröket vágtam ki, majd a felső köröket kisebbre szabtam. Egyszerű, gyors és mutatós lett! Még jó, hogy nem dobtam ki az övet! :)
A másik két virág szélét gyertya felett olvasztottam meg, ami nagyon tetszett! :) A fehér vászonvirág gyönyörű barnás széléért odavagyok! Gyönyörűséges lett! :)

A belső oldalak díszítését is már korábban elkezdtem. Nem volt ma kedvem tovább folytatni, de mivel láttam, hogy néhány kommentkártya kell - a többit meg majd valamikor megcsinálom :) -, így nekiálltam annak. Persze azután tovább csattogott az olló a kezemben, majd ragasztottam, s végül szinte majdnem készen lett! :D Alkottam a vakvilágba!!! JAJ, DE JÓ VOLT!!!!!!!! :D
A belső minialbum eddig még csak fejben született meg, így arra még várni kell. A tag-ek egy részére képet ragasztok - ezek lesznek a csillámosak, másik részükre kis papírdarabokat ragasztok, amikre sztorizni lehet majd.
A füleket még tovább díszítem valamivel.

Farmer virágok
Vászon -, és szatén virág






A papírsárkány szára a másik oldalon folytatódik.


Felhasználtam:
Spring fling klt
Spring fling alapkartonok
madárkalitka (kicsi) innen
sk virágok
mintalyukasztók: sarok, bordűr és juharlevél
esküvői matrica ív, fehér motívumokkal: virágok, lepkék
miltonkapcsok
Altalena bingo kártya
sk kerítés
strasszok
gyöngytoll cream színben
arany hímzőfonal
Martha Stewart-os lepke
Glimmer mist - lepkét festettem vele - csillámos fekete árnyalatú
szalagok
selyemvirág innen
TH tinták: brushed corduroy
                tea dye


Ami még lemaradt:
Azt mondják, hogy nagy változás áll be az ember életében, ha kivág egy fűzfát, mármint a feng shui szerint. Mi ezt tettük. Erre egy héten belül (kb 4 nap alatt) ezek történtek:
1. A múlt héten Botond eltörte a kulcscsontját, mikor négykézláb mentek Hunorral a lakásban. Mivel épp akkor terítettem, nem láttam az esetet, de az állítása szerint a szőnyegbe verte be a vállát. Azóta merevítő hám van rajta. Szerencsére már nem nagyon fáj! Ma már enni is tudott a jobb kezével. Még jó, hogy kicsinek bal kézzel tanult meg enni-inni, mert most bajban lett volna! :) Ja, és mikor megkapta a hámot, amint hazaértünk, felmászott a diófára!!!! Frászt kaptam!!!
Ezen felül elvittük magánbőrgyógyászhoz, mert a lábán lévő foltok nem akartak eltűnni, bármivel is kezeltük november óta. Azt is két hétig kötöztem neki napi 2x. Mire az lekerült volna (2 hét), eltörte a vállát. Úgyhogy fürdés egyelőre nincs, csak tusolás.
2. Apósom váratlanul meghalt.
3. Közölték, hogy akármikor szülhetek. - Talán ez a legjobb!

Remélem, nem lesz több ilyen negatív hatású történés, mert ez egy kissé sok volt egyszerre!

4 megjegyzés:

  1. Huh. Az album nagyon jó. Nekem soha nem lenne türelmem elkészíteni egy ilyet, pedig olyan nagyon szeretnék :-) Próbáltam, de nem megy.
    legközelebb hívjatok valakit, hogy kivágja a fűzfát!
    Vigyázzatok magatokra nagyon.
    Részvétem apósod miatt.

    VálaszTörlés
  2. Ó, ezt a mondást eddig nem hallottam, igaz a feng shuiban sem nagyon hiszek. Részvétem az apósod miatt, Botondnak pedig jobbulást, illetve inkább neked türelmet hozzá.
    A bőröndöd gyönyörűséges!

    VálaszTörlés
  3. Köszi nektek!
    Hidd el, én ill. mi se tudtuk eddig. Az egyik ismerős mondta, mikor meghallotta, hogy kivágtuk a fát. Ezután jöttek a "hatásai". Sose hittem a babonáknak, de ezután se fogok! Csak egy véletlen egybeesés! Igaz, most jóü ráfogni a fára! :D

    VálaszTörlés
  4. nagyon jó kis bőrönd!!!!! tudnék bele én is pakolni... :D

    VálaszTörlés