2012. január 18., szerda

Álomnyeremény és 2012-es napló

Először is, sosem gondoltam volna, hogy sikerül befejeznem a 2011-es albumot! Annyi minden jött közbe, hogy egyáltalán nem is éreztem rá se erőt, se lelkierőt, se semmit, ami ilyenkor hasznos lehetne. Pláne, hogy még közben kiderült, hogy ismét babát várunk, no meg megműtöttek a fogammal! És mindezen események csakis decemberben történhetnek velünk! Egész évben minden olajozottan megy, boldogan, normál kerékvágásban, de decemberben kaotikus állapotok lépnek fel! ...

Ezért, csak most január elején - pontosan 8-án - ültem le, és alkottam meg az elmaradt 3 oldalam. Majd készítek egy külön bejegyzést az elkészült albumról. 

Hogy miért? Mert nem szeretek elvarratlan szálakat magam mögött hagyni! Genetikailag vagyok így kódolva, mert ha belepusztulok, de akkor is meg kell csinálnom, amit elkezdtem! :D

Már írtam korábban, hogy először a nyereményért ugrottam bele ebbe az éves játékba, aztán ahogy megismertem a csajokat, teljesen másképp álltam hozzá. Velük, értük, értünk, magamért alkottam, hol egyedül, hol a fiúkkal, vagy esetleg Palikával, aki csak mellettem ült. :) De egy hatalmas élmény volt! Ilyen még nem történt velem, mióta eljöttem a főiskoláról. Ott imádtam a lányokkal alkotni a rajz órákon, amik hol a parkban voltak, hol a műteremben, hol pedig az udvaron. És ez az egész éves alkotás is ilyen volt, csak azzal a különbséggel, hogy mindenki otthon finomította a képességeit, amit majd a neten megosztottunk egymással. A másik ilyen hatalmas élmény, hogy élőben alkottunk a neten, ahol Andi tartotta a tanfolyamot. Mi élőben hallottuk, de csak csetelni tudtunk vele. Pedig milyen jó lett volna, ha halljuk egymás hangját...! Pláne, mikor a bőrönd albumot alkottuk vagy 14-en! ...
 ...
Köszönöm a sok jó tanácsot, amit kaptam!

Nem ragozom a szót tovább, mutatom, mi volt az éves album nyereménye:

Link hozzá: itt.

Csomagok:
1. Szilveszter

2. Január - Scrap - Kreatúra (Bea) felajánlásával 
3. Január - sk virágok 4 színben (6-6 darab)
4.  Február - Szerelmetesen hónap
5. Február - sk virágok 2 színben Webster's Pages-nél látott virágok ihlették :)
6. Március - Csányi Andi (Rendteremtő) felajánlásával
7. Március - Rosetta sk virágok 3 féle méretben

8. Április - Születésnapos csomag!
9. Április - SK virághalom
10. Május - Leporello album
11. Május - Sk minibook
12. Június - Strassz kövek
13. Június - Rózsaszín szívek
14. Július - GyBogi horgolt virágai
15. Július - Vegyes

16. Augusztus - TeaBogi felajánlásával

17. Augusztus - vegyes

18. Szeptember - Webster's Pages


19. Szeptember - SK

20. Október - Bmary felajánlása


21. Október - SK

22. November - 



23. November - SK

24. December

24. December - Meglepetés!
 
És ezt a mesés álomcsomagot ÉN nyertem meg!!!!! Mikor elolvastam, nem akartam elhinni! Csendben sikongattam, visszafojtott légzéssel, mert a gyerekszoba mögöttem van, és nem akartam felébreszteni a gyerkőcöket. Apánk azt se tudta, mi van velem! Mikor mutattam neki, hogy miket és kb milyen értékben nyertem (kb 40 e ft)....elállt a lélegzete is! Velem együtt örült! Ez nagyon jó érzés volt!!!! Legalább már látta, hogy volt értelme! Eddig elég szkeptikusan állt az albumomhoz. Nem értette, mire jó! :DDDD Ilyenek a pasik! :)


A lányokkal már tervezzük az idei albumot is. Mivel augusztusban szülök, így lesznek hiányosságaim, de igyekszem időben pótolni! :) A 2012-es album már sokkal másabb lesz, hiszen közösen ajánlunk fel a nyereményeket a képzeletbeli kalapba. 
 
Ezért, úgy érzem, hogy nekem, mint nyertesnek KÖTELESSÉGEM a januári csomagot felajánlani, plusz egy feladatot megadni!!! Szeretném, ha ez hagyományteremtő mozzanat lenne az elkövetkezendő évekre is! Szép álom! :DDDD De, majd látjuk!

A feladat:
- Tavaly volt egy fogadalmas oldal, az első. Kinek mennyire sikerült betartania a fogadalmakat?
- Milyen új fogadalmat tettetek, még ha gondolatban is, erre a szép új évre?

Más kikötés nincs! :)
A felajánlott csomagom, pedig nem más, mint egy kis chipboard csomag.
 

Ha valaki szeretne jelentkezni, tegye meg bátran itt!

7 megjegyzés:

  1. Gratulálok! Csodálatos nyeremény! És megérdemelted! Szép babavárást! Élvezz ki minden pillanatot! És vigyázz magatokra! :)

    VálaszTörlés
  2. Kedves Era!
    Gratulálok a nyereményedhez,amiért nagyon megdolgoztál és közben sokat fejlődtél.Szép eredmény,le a kalappal. Puszi

    VálaszTörlés
  3. Látod, milyen jó, hogy ilyen vagy! Én sem szeretem félbehagyni a dolgokat, valamiért mindig zavar. Pl. ezért!! Gratulálok! :)

    VálaszTörlés
  4. Gratulálok! Jó kis ajándék!!
    Az iden lehet, hogy belevágok, leginkább azért, hogy dokumentálva legyen az év. Azt hiszem az a lényeg!

    VálaszTörlés
  5. Király, nagyon örülök! Használd a sok szépséget egészséggel!

    VálaszTörlés
  6. Tipitá!
    Én mindenkinek szurkoltam! Itt mindenki nyert, mert lett egy teljes albuma a múlt évéről. És ez már magában nagy nyeremény! :)

    Köszönöm lányok! Már alig várom, hogy kezemben foghassam!!!!!

    VálaszTörlés