2012. január 15., vasárnap

Botond, család, miegymás

Egy nagyon mozgalmas hét áll mögöttem.

Hétfőn mennünk kellett Szegedre hallásvizsgálatra reggel 10-re. Kivételesen jó időben odaértünk, negyed tízre, amit azóta sem tudok, hogy hoztunk össze! :) Mivel a főmuftihoz mentünk, így senki nem vizsgálta meg addig, míg ki nem jött a műtőből. És mikor találkoztunk vele??? Fél 4-kor! Ebédszünetre végzett a műtétekkel, megebédelt, vizitelt mire velünk találkozott. Botond egész jól bírta, amin nagyon meg voltunk lepődve apával! És még aludt is az ölemben! :)
Hallásvizsgálaton kiderült, hogy sokat javult a hallása, mert közben kapta az orrspray-ket, így 1 hónap múlva kell ismét kontrollra mennünk. Aki nem tudná: orrmandula gyulladása van, ami ráment a fülére.

Kedden reggel tanácsadásra kellett menni, majd délután a háziorvoshoz, mert vinni kellett a hallásvizsgálat eredményeit, no meg meg kellett mutatni Botond kiütéseit. Allergiás lett az egyik gyógyszerre, így csalánkiütéses állapotban kapott még egy szabadnapot szerdára. Mellesleg a rendelőben, közel 30 nyugdíjassal körülvéve, meghallhattam, hogy: "A fene egye meg az összes gyereket! Ilyen fiatal anyukával igazán meg tudná várni a sorát!!!" Hogyan????????? Mielőtt meglincseltek volna, besurrantam a gyerekkel. Volt ám felháborodás, pedig az orvos hívta be a gyerekeket. Ja és csak 2 gyereket kellett előreengedniük!!!! Utálom az összes nyugdíjast!!!!!!!! Tisztelet a kivételnek, mert ritka, de van aki előreenged, mert tudja, hogy a gyerek nem tud várni. És még akkor az anyját is szídják??? Sajnálom, hogy beteg lett a gyerekem, de ha rajtam múlna, akkor biztos egészséges lenne! Ezek után, senki ne lepődjön meg azon, hogy gyűlölök a rendelőbe menni, pláne a mienkbe. Ha Makóra vagy Szegedre kell menni, akkor még Botond is jobban viseli, mert az ittenit ő se bírja nyugodtan.

Szerdán, ha már úgyis szabadnaposak vagyunk, és egyébként is vissza kell menni a bőrgyógyászhoz, mert nem szedte végig a gyógyszerét, így bementünk Makóra, ahol már várt a bőrgyógyász, mert beszéltem vele kedden. Kedves, aranyos volt!!! Rá se ismertem! Bezzeg a múltkor...! Na mindegy, kellemesen csalódtam! Kedves, aranyos volt! A gyógyszer 9 nap alatt is hatott annyira, hogy ne kelljen újabbat felírni. Kenőcsből egy másikat írt fel, ami a barna foltokat halványítja el. Gyönyörűen rendbe jött a bőre! El se tudom hinni!

És, hogy én se maradjak ki a szórásból! Jól belestem a hányás-hasmenés vírusba, ami kedden jött elő rajtam, és 4 napig tartott. Szerencsére a hányás elkerült! Viszont se a fiúk se Palika nem esett bele! Ez számomra teljesen hihetetlen! Eddig ilyen nem volt! Mindig ők estek bele, majd én, végül az apjuk.

Mostanra szerencsére minden rendeződött, jól vagyunk, az ügyről még nem tudunk semmit - a tudjátok miről! Most épp 10 hetes vagyok, és már akkora vagyok, mint Botonddal félidősen. 89 cm a derékbőségem!!! :)

3 megjegyzés:

  1. Kitartás Erikám! Ne aggódj, az én derékbőségemet nem vered! :) Én is akkora vagyok most, mint Olivérrel félidőben...uhhh...remélem nem exponenciálisan nő a dolog! :)))

    VálaszTörlés
  2. Hát ti sem unatkoztatok! Nagyon utálatos dolog ez az orvosjárás, már előre ideges szoktam lenni ha mennünk kell. Uzsi, innivaló, színező, mesekönyv, matrica az alapfelszerelés. Még jó , hogy a legtöbb helyen van tévé és megy rajta a Minimax. :)

    VálaszTörlés
  3. ... hááááááááát, november 14-e óta én is nyugdíjas vagyok!:-( vígasztaljon engem, hogy én a kivételbe fogok tartozni?!? Szerintem csak azokra haragudj, azokat utáld, akik bántottak! .. én nem foglak bántani. Sőt .. minden jót kívánok, eddig is Veled együtt örültem!

    VálaszTörlés